Bocs, hogy felmerül bennem eme lehetőség de komolyabb versenyeken is voltak csalások.A sorozat elég meredek amit produkált az arc.De még Ivey is kihasználta ,hogy a olyan paklit használtak aminél nyomtatási hiba miatt előnyben volt.
Ha kicsit jobban megnézitek a thehendonmob-on az eredményeit nagyon sokat kétszer tettek fel belőlük, pl. kapásból az utolsó 4 "győzelméből" kettő ugyanaz...
+ persze van egy csomó satellites "első helye".
Szerintem érdemes megnézni jobban is ezeket az eredményeket.
1. A versenyek 10-50 fősek voltak.
2. A fizetős helyek csak néhányszor haladták meg a 3-at (max 5).
3. Van olyan nap, amikor több győzelme is van.
Jó eséllyel sok fish van ezeken a versenyeken, és turbó struktúra, így a kevés induló miatt napi több versenyt is tud játszani. Ha buborékban aggró, simán hozhat ilyen statokat. Akkor lehetne jobban átlátni ezeket az eredményeket, ha lehetne tudni, hány versenyen indult ezidő alatt.
Az érdekes, hogy amikor Vajna Tímea az esküvőjén Banderas hollywood-i villájában fotót akart készíteni Ben Affleck-kel, akkor azt felelte neki, hogy "Bocs,nem lehet, mert a menedzserem engedélye kell hozzá"....Ezt itt akkor engedélyezte...Attól függetlenül, hogy ügyesen "fotózik" nem mellesleg még ügyes játékos is!
tuti osztanak 5-6 főnél és minden osztó játékost első helyre sorol. Úgy simán lehet ilyen sorozatot csinálni.
Az érdekes, hogy amikor Vajna Tímea az esküvőjén Banderas hollywood-i villájában fotót akart készíteni Ben Affleck-kel, akkor azt felelte neki, hogy "Bocs,nem lehet, mert a menedzserem engedélye kell hozzá"....Ezt itt akkor engedélyezte...Attól függetlenül, hogy ügyesen "fotózik" nem mellesleg még ügyes játékos is!
"akik már a reggeli kávét megelőzően a pókerhíreket bújják nap mint nap"
Szerintem ilyen ember nincs, aki a reggeli kávé előtt olvassa el a híreket.
tuti osztanak 5-6 főnél és minden osztó játékost első helyre sorol. Úgy simán lehet ilyen sorozatot csinálni.
"akik már a reggeli kávét megelőzően a pókerhíreket bújják nap mint nap"
Szerintem ilyen ember nincs, aki a reggeli kávé előtt olvassa el a híreket.
Szép futása van, + nyilván nagyon jól alkalmazkodott ezekhez a versenyekhez, +vélhetően jól ismeri az ellenfelek játékát. (+ lehet van nála chip utánpótlás, ez csak vicc akart lenni az összeesküvés elméletek kedvelőinek!)