Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A Bwin játékosok december 17-én csatlakoznak a PartyPoker játékosállományához

kidelpiero
Válasz Gordon kommentjére
2012. dec. 17. 12:53

Ha mind a két teremben van számlája az embernek, kell tennie valamit? ( gondolom majd kapunk hivatalos értesítés félét, de ilyenkor olyan izgatott az ember :D )

Littlemage
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. dec. 17. 12:57

Mondjuk velemenyem szerint ez egy nagy vicc, ahogy ezt az egeszet lekezelik.

Meg a fuziorol sem adtak ki semmilyen hirt, csak a szajtepes megy ott is, huuuu, meg ftp elott, aztan megse, huu, majd most decben, de megse, majd jovore, jabocs, de megis most. ez mi maaar????
nem hogy mondjuk arrol, hogy van bonuszom, 57, 6748475547 %-at szedtem ki, ezutan mi a f@szom lesz vele a maradekkal.

Vagy akar a maradek marketingpontommal. Hajamra nem tudom kenni, lesz-e shop, vagy vehetek-e rajt bonuszt, vagy mi?

Semmi b+b+b+b+, hogy a retekbe lehet igy intezni valamit???????

Vagy hogy ezutan milyen rb vagy akarmi lesz.

B+, onnan tudom meg, hogy nem tudok belepni a kliensbe.

De nem azt irja ki retek, hogy hulyegyerek ne is probalkozzal, hanem hogy invalid username or password.

Azt mondom raprobalok bongeszoben belepni, azt ott latom, hogy megy a rizsa. De semmi konkret, csak hogy gyere vissza par olva mulva, azt nezzed a bwin uj vilagat. Visszamentem, meg mindig semmi.

Fejloves kene kb. b+ ilyen kommunikacioert, koncepciotlan mocsok az egesz.

castor11
Válasz Gordon kommentjére
2012. dec. 17. 12:57

Mi most a party póker kliensét fogjuk kapni vagy ez vmi teljesen új kliens lesz vajon ... ?

Erről még most zajlanak a hivatalos egyeztetések, mivel nem akartak elhamarkodottan döntést hozni....

Mezo_gsi
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. dec. 17. 13:06

Ha mind a két teremben van számlája az embernek, kell tennie valamit? ( gondolom majd kapunk hivatalos értesítés félét, de ilyenkor olyan izgatott az ember :D )

Elvileg az egyiket meg kell majd szüntetni!

Nekem legalábbis ez volt a Celebpoker-->Titan, a ChiliPoker-->Poker770 és a HollywoodPoker-->RedKings Poker összeolvadásnál is.

Mondjuk nem nagy történet, livechat-en lehet intézni. (Már ha van livechat a Party-n)

Beckham087
Válasz Littlemage kommentjére
2012. dec. 17. 13:09

Hát kíváncsi leszek hogy milyen hatása lesz az ongame mezőnyre... Lehet jövőre új termet kell keresnem? :(

JociBalboa
2012. dec. 17. 13:11

weee
végre kapok egy nagyon nagylelkű 162PP.s bonust ;-) :cool: - kis ev alatt futással amit már megszoktam :D-

kidelpiero
2012. dec. 17. 13:12

Mondjuk velemenyem szerint ez egy nagy vicc, ahogy ezt az egeszet lekezelik.

Meg a fuziorol sem adtak ki semmilyen hirt, csak a szajtepes megy ott is, huuuu, meg ftp elott, aztan megse, huu, majd most decben, de megse, majd jovore, jabocs, de megis most. ez mi maaar????
nem hogy mondjuk arrol, hogy van bonuszom, 57, 6748475547 %-at szedtem ki, ezutan mi a f@szom lesz vele a maradekkal.

Vagy akar a maradek marketingpontommal. Hajamra nem tudom kenni, lesz-e shop, vagy vehetek-e rajt bonuszt, vagy mi?

Semmi b+b+b+b+, hogy a retekbe lehet igy intezni valamit???????

Vagy hogy ezutan milyen rb vagy akarmi lesz.

B+, onnan tudom meg, hogy nem tudok belepni a kliensbe.

De nem azt irja ki retek, hogy hulyegyerek ne is probalkozzal, hanem hogy invalid username or password.

Azt mondom raprobalok bongeszoben belepni, azt ott latom, hogy megy a rizsa. De semmi konkret, csak hogy gyere vissza par olva mulva, azt nezzed a bwin uj vilagat. Visszamentem, meg mindig semmi.

Fejloves kene kb. b+ ilyen kommunikacioert, koncepciotlan mocsok az egesz.

Sztem ez részükről egy tudatos koncepció része, úgy gondolom már régen rájöttek, hogy nekik nagyon nem érik meg a póker regek. A többség, meg úgy van vele, hogy akkor jól van, nem fogadok ma meccset, meg majd holnap pokerezgetek, kaszinózgatok egy kicsit, és tök jó mert akkor már új szoftveren tehetem. A bónusz miatt sem idegeskednek, mert annyit meg nem játszanak,hogy belátható időn belül kipörgessék.

Szval szerintem magasról sz*rnak ők a regekre, úgysem ők termelik a profitot.

svajcifiu
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. dec. 17. 13:20

tudod te miről beszélsz?

Galambos Tarzan
Válasz svajcifiu kommentjére
2012. dec. 17. 13:24

Azért ha egy reg SNG -t játszik, akkor az termel 2500-3000$ raket egy hónapban, vagy akár többet is, egy fish meg ha beül micro tétre hetenre háromszor, akkor ennek a töredékét. Persze nyilván a sportfogadás meg a kaszinó hozza a nagy pénzt, de a regek is sokat hozzátesznek a pókeres részhez. Emiatt legalább egy tájékoztató mail minimum járna, hogy mire lehet számítani a jövőben.

asdator
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. dec. 17. 13:33

Azért ha egy reg SNG -t játszik, akkor az termel 2500-3000$ raket egy hónapban, vagy akár többet is, egy fish meg ha beül micro tétre hetenre háromszor, akkor ennek a töredékét. Persze nyilván a sportfogadás meg a kaszinó hozza a nagy pénzt, de a regek is sokat hozzátesznek a pókeres részhez. Emiatt legalább egy tájékoztató mail minimum járna, hogy mire lehet számítani a jövőben.

A fishek netto befizetők, a regek meg veszik ki a pénzt a "rendszerből". Ha belegondolsz abba, hogy csak azonos tudású (illetve 0 tudású) játékosok játszanának egymás ellen az idők végezetéig hobbiból, és nem azért h a nyereményüket majd kivegyék, akkor egy idő után az összes pénz eltűnne az asztalokról és mind rake-ké válna..Termek számára ez lenne a legideálisabb felállás..

Élő ügyfélszolgálat