A Chico hálózat is online bajnokságot indít - start szeptember 7-én
Nem érrtem ezeket a termeket/hálózatokat, miért kell 5-6 helyen is egy időben rendezni ilyen bajnokságokat, miért nem tolnának el 1-2t októberre és nem megkockáztatni a hatalmas overlayeket lásd: Party. Ahogy számolom csak szeptemberben lesz WCOOP(PS) WPT(Party) Winamax Series, Momomo KO(WPN) és ez.
Nem érrtem ezeket a termeket/hálózatokat, miért kell 5-6 helyen is egy időben rendezni ilyen bajnokságokat, miért nem tolnának el 1-2t októberre és nem megkockáztatni a hatalmas overlayeket lásd: Party. Ahogy számolom csak szeptemberben lesz WCOOP(PS) WPT(Party) Winamax Series, Momomo KO(WPN) és ez.
https://forumserver.twoplustwo.com/284/betonline-ag-online-poker/betonline-ag-poker-cash-games-thread-1745216/index66.html
Talán ez is emlitésre méltó esemény, mely szerint minden figyelmeztetés nélkül megszüntették a Skrill/Neteller be-ki fizetési opciókat....legalábbis nálam sikerült eltüntetniük, és ezt az infót kaptam, amikor rákérdeztem.. :(
Már írtam akadémiának , utána kérdeznek , de nagyon úgy néz ki , hogy valóban így van. Így szerintem leszünk páran akik vakargathatják a fejüket , hogy hogyan jussunk a pénzünkhöz...
Sikerült elértük a termet, s azt a választ adták, hogy a korábbiaknak megfelelően továbbra is használható a Skrill és a Neteller ki és befizetéshez.
Ha közben mégis változás állna be, azt természetesen jelezni fogjuk felétek.
Orulok hogy azt a valaszt adtak kedves Admin, ettol fuggetlenul nem hasznalhato a skrill es a neteller... de legalabb nektek azt mondtak hogy igen...
Orulok hogy azt a valaszt adtak kedves Admin, ettol fuggetlenul nem hasznalhato a skrill es a neteller... de legalabb nektek azt mondtak hogy igen...
lol, egy par tranzakciot mar inditottam innen, tudom hol kene lennie az opcionak, de ettol meg nincs ott es egy csomo embernel szinten akivel beszeltem...
egyebkent relative sokat cashoutoltam mar innen es azok is akiknek szinten eltunt, ellenben aki uj a teremben vagy meg nem vett ki nagyobb osszeget, annak tobbnyire megmaradt. Lehet csak a sitenak nem tetszik hogy valaki sok penzt vesz ki, meg feet is kell fizetniuk az e-walletnek igy megoldottak a leheto legegyszerubben es korrektebben :D ja nem