A Galfond-kihívás jövő héten veszi kezdetét
Bill Perkinsnél a játéktípusnál a számok szerintem el vannak írva
Bill Perkinsnél a játéktípusnál a számok szerintem el vannak írva
Nekem az a gyanúm, hogy egyik sem lesz lejátszva. Megnézik mekkora a felhajtás a terem körül és majd szüneteltetik, ha nem jön be.
vagy le lesz játszva de úgy hogy senki nem fizet senkinek semmit, csak a terem a promócióért, maga a deal az fű alatt be lesz biztosítva hogy senki ne veszítsen vele... legalábbis a helyükben én ezt tenném :D
Nekem az a gyanúm, hogy egyik sem lesz lejátszva. Megnézik mekkora a felhajtás a terem körül és majd szüneteltetik, ha nem jön be.
Lehet, hogy naív vagyok de Galfondról pont nem tudom elképzelni, hogy csak hülyítené a póker közösséget.
En se. Ongyilkossag lenne marketing szempontbol. Arrol nem beszelve, hogy boven sokat jatszik gyengebbek ellen is.
Az se veletlen, hogy JNandezt nem tamogatjak a backerei, pedig jo oddsot kapott...
Ahogy Kanu mondta: legy nagyon ovatos ha Galfond ilyen oddsokat ad neked, mert o nem szokta szorni a penzt...
Szoval annyira nem kell meglepodni, ha meg VeniVidi/ActionFreak sem veri szarra, raadasul Action ellen csak 15kt nyom.
Lehet, hogy naív vagyok de Galfondról pont nem tudom elképzelni, hogy csak hülyítené a póker közösséget.
Lesz élő közvetítés?