Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A hand vesztese kiejtette a nyertest a GGPoker Super MILLION$ versenyén

Pokeradmin
2022. jún. 28. 15:01

A hand vesztese kiejtette a nyertest a GGPoker Super MILLION$ versenyén

Tovább a cikkre

Gizdalord
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. jún. 28. 18:17

Biztosítunk mindenkit affelől, hogy oldalunkon a legmagasabb szintű biztonsági rendszereket használjuk, melyet 3 különböző külsős (totál nem befizetéses) felülvizsgálati bizottság is, a "legmegbízhatóbb" plecsnivel látott el. Szakértőkból álló elit csapatunk 24/7-ben monitorozzák az eseményeket és reagálnak azonnal mindenre a játék etikus és szabályos lefolyása érdekében.

Néha meg csak 1 lapot nézünk mutatásnál, és ha elég nagy port keversz akkor visszafizetjük a szarod. Hát mindenki hibázhat na..!

Viszont nálunk nincsenek csalók, mert erről kezeskedünk! Ha véletlenül még is csalást vélnél sejteni, ne hezitálj és lépj velünk kapcsolatba és specializált csalás felderítő csapatunk azonnal a szemetesbe dobja a leveled, hisz nálunk nincsenek csalók se, hiába küldesz több oldalas esszét és bizonyíték tengert arról, hogy egy GTO-bot folyton megtalálja a 2-3%-os move-okat 15 asztalozva.

Nem láttál még osztót hibázni!?! Takarodj a sírásoddal máshová, mielőtt zároljuk a nyomorult kis számlád!

mikelaury
Válasz Gizdalord kommentjére
2022. jún. 28. 19:19

Nem gondoltam volna, h valaha egyet fogunk érteni, aztán most mégis.
Messziről elkerülöm a termet, valami eddig is bűzlött, de persze csak megérzés, bizonyítani nem tudom.

fri
Válasz Gizdalord kommentjére
2022. jún. 28. 19:54

hiába küldesz több oldalas esszét

Mondjuk haver, szerintem megismertek téged annyira, hogy azonnal felmondott volna a teljes support, ha a Te több oldalas esszéidet kellett volna feldolgozniuk... :D

Így inkább felvállalták azt, hogy megy a spambe, téged pedig elveszítenek...

Légy őszinte, kicsit azért megérted őket, nem?

Gizdalord
Válasz fri kommentjére
2022. jún. 29. 16:05

Mondjuk haver, szerintem megismertek téged annyira, hogy azonnal felmondott volna a teljes support, ha a Te több oldalas esszéidet kellett volna feldolgozniuk... :D

Így inkább felvállalták azt, hogy megy a spambe, téged pedig elveszítenek...

Légy őszinte, kicsit azért megérted őket, nem?

Azalatt a kis másfél évem alatt több ezer dollárt sajtoltam belőlük ki kártérítésnek, és egy egész csapatot segítek GGs ügyintézésben, mert rohadt jól megy ellenük a kártérítéses pénzvisszaperelgetés...
;)
Stuff that i dont advertise.

Élő ügyfélszolgálat