Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A PokerStars csavart egyet a Spin&Go-kon

Pokeradmin
2019. dec. 5. 15:18

A PokerStars csavart egyet a Spin&Go-kon

Tovább a cikkre

soux
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. dec. 5. 15:28

M0csk0s, büdös, retkes pokerstars.:mad:
Azt nem értem, ahol másodpercenként folyik be a lóvé oda miért nem elég már a mostani profit?
$ milliárdos bevétele van és még mindig éhesek.
De jó lenne, ha egyszer kiesnének a piacvezetői szerepből, de gondolom ez nem fog elkövetkezni sosem túl nagy az előnyük már. :(

gabor93
2019. dec. 5. 16:05

8%rake is lehetséges 10-es limiten... az 60ch/evnél kb 3evroi.
15-ön eddig meg ért eddig a 60chip kb 5.3evroit.
Backing csoportok 25-ös tét alatti játékosai nyugodtan beadhatják mától a felmondásukat.

Szerk: Mekkora rake-kel is indult anno ez? 4% rémlik 2015-ből 15-ön.
Ahhoz képest most jól eljutottak a 7-8%-hoz.

rigopisti
Válasz gabor93 kommentjére
2019. dec. 5. 17:50

Plusz erre még rátesz egy lapáttal, hogy a 2x-en 2 percres vakszintekkel csökken az elérhető edge is a rekreációs játékosokon...

sztalin
Válasz soux kommentjére
2019. dec. 5. 18:17

M0csk0s, büdös, retkes pokerstars.:mad:
Azt nem értem, ahol másodpercenként folyik be a lóvé oda miért nem elég már a mostani profit?
$ milliárdos bevétele van és még mindig éhesek.
De jó lenne, ha egyszer kiesnének a piacvezetői szerepből, de gondolom ez nem fog elkövetkezni sosem túl nagy az előnyük már. :(

Jaja, láthatóan most van a "szüret", én speciel gyakorlatilag kivonultam, már csak a trivián játszok :)

palinka87
Válasz sztalin kommentjére
2019. dec. 5. 19:38

Rake emelés a Pokerstarsnál. Ez lassan már mindennapossá válik. Remélem nem sokáig maradnak már piacvezető pozícióban.

knockout
2019. dec. 6. 1:09

de az indiai teremben csokkentettek a raket, szal azzal kompenzaltak!

Pindurka
2019. dec. 6. 9:51

A 888 is változtatott a Blastokon, 4-ről 3 fősre.

Masters800
2019. dec. 6. 10:07

Először a HU SNG-vel basztak ki 2014-ben,mikor bevezették a spint, majd 2016-ban Supernova Elit megszűntetésével főleg az SNG-t de a cash-t is elkezdte kinyírni a felsőbb tétekről lefelé. 2017-ben a ládanyitogatás odabaszott MTT-n kívül mindennek, tavaly a 20$ alatti versenyeken rake emelés és az MTSNG is elkezdte a kihalást, idén már kibasztak a cash-sel és most a spinnel is. Ha valaki ott még megélhetésszerűen akar játszani értelmes profitért, akkor maradt a 20$+ MTT.

kacsa1st
2019. dec. 6. 11:42

A megfelelő cím ez lett volna:

A PokerStars ismét csavart egyet a regularok tökén!

Élő ügyfélszolgálat