Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A PokerStars teszteli az antés Zoom asztalokat

Pokeradmin
2020. jún. 11. 12:22

A PokerStars teszteli az antés Zoom asztalokat

Tovább a cikkre

kenon12
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 12. 8:31

Hát én nem úgy látom, hogy elérhetővé tette, hanem csak ezeket az antes asztalokat lehet elérni. Ez nem ugyanaz. Másrészt szerintem nem fogják visszavonni, mert ebből nagyobb a bevételük, gondolom, a nagy tetszésre való tekintettel megtartják őket. Valószínűleg a nagyobb téteken az ante is magasabb lesz, amikor ez a szomorú technikai jellegű korlát megszűnik. Az a gond, hogy választani sem lehet, csak antés asztalok vannak. Ha ez nem így van, akkor elnézést kérek, én vagyok figyelmetlen. Viszont, ha jól láttam, akkor gratulálok a cikk írójának, nagyon finoman részrehajló, amikor úgy tünteti fel, mintha lehetőség lenne a mi érdekünkben.:)

kacsa1st
Válasz kenon12 kommentjére
2020. jún. 12. 11:15

Hát én nem úgy látom, hogy elérhetővé tette, hanem csak ezeket az antes asztalokat lehet elérni. Ez nem ugyanaz. Másrészt szerintem nem fogják visszavonni, mert ebből nagyobb a bevételük, gondolom, a nagy tetszésre való tekintettel megtartják őket. Valószínűleg a nagyobb téteken az ante is magasabb lesz, amikor ez a szomorú technikai jellegű korlát megszűnik. Az a gond, hogy választani sem lehet, csak antés asztalok vannak. Ha ez nem így van, akkor elnézést kérek, én vagyok figyelmetlen. Viszont, ha jól láttam, akkor gratulálok a cikk írójának, nagyon finoman részrehajló, amikor úgy tünteti fel, mintha lehetőség lenne a mi érdekünkben.:)

Megértem a frusztrációdat.

Viszont azt nem hinném h a PA megpróbálna részrehajló lenni mivel PS velük is kibabrált rendesen. Ha jól emlékszem az affiliate oldalakat még a felhasználók előtt elküldték a búsba.

Azzal sem értek egyet hogy nincs választás a játékosok előtt. Sajnos azokat az időket éljük hogy a pokeripar erősen kezd hasonlítani a politikára olyan szempontból hogy a sok szar közül a kevésbé büdöset kell választanunk :)
Lehetőségek:
-regular asztalok (ofc 4db max)
-más poker variánsok (mtt, spin ....)
-más pokertermek
-más hobbi
-más megélhetés
-..........
-és siránkozni, köpködni, agy****tkapni stb... is lehet!

"A probléma a döntés!"

Dino12
2020. jún. 12. 12:01

most pedig elképzelem az NL2 zoom játékosokat, ahogy adaptálódnak a radikálisan megváltozott preflop SPR-hez.

tacskokutya
2020. jún. 12. 12:59

Hasznos cikk.
Számomra a táblázat a leghasznosabb benne, segít átlátni az egyes tétek sajátosságait, amiket puszta szöveg értelmezésével kb esélytelen lenne.
A benne lévő betűk és számok is kellőképpen nagyok, az idősebbek számára is jól olvashatóak.
Köszönjük szépen.

Élő ügyfélszolgálat