Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A RedStar május 19-én csatlakozik az iPokerhez - íme az Akadémiás ajánlat!

Pokeradmin
2020. máj. 15. 12:21

A RedStar május 19-én csatlakozik az iPokerhez - íme az Akadémiás ajánlat!

Tovább a cikkre

Jozsicica
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. máj. 15. 21:01

vajon a 1,5% levonás cashoutnál az marad?

Masters800
Válasz Jozsicica kommentjére
2020. máj. 15. 21:25

Ipokerből kiindulva minimum megduplázzák.

Admin
2020. máj. 16. 10:26

Rákérdezünk erre.

Kara
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 16. 11:46

Hasonló lehet nagyságrendileg, de a betfair várhatóan otthagyja majd az iPoker-t.

Az otthagyja infó honnan van és mennyire biztos?

Masters800
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 16. 12:12

Hasonló lehet nagyságrendileg, de a betfair várhatóan otthagyja majd az iPoker-t.

Külön teremként nem valószínű hogy életképes lesz, anno azért mentek Ongamere 2010-ben, más hálózatok közül maximum GGpokert tudnám elképzelni.

Feriboyslimshady
Válasz Masters800 kommentjére
2020. máj. 16. 12:27

A Betfair megvette a Pokerstars-t, szóval valószínűleg a betfairesek a pokerstarson fognak játszani a jövőben. (minek adnak forgalmat az ipokernek a betfair ha övék a stars.)

Admin
2020. máj. 17. 13:48

A 1,5%-os fee marad a cashoutoknál. (Kb. a fele lehet a teljes díjnak, amit a skrill ilyenkor terhel.)

bostef
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2020. máj. 17. 21:36

A Betfair megvette a Pokerstars-t, szóval valószínűleg a betfairesek a pokerstarson fognak játszani a jövőben. (minek adnak forgalmat az ipokernek a betfair ha övék a stars.)

wat wat wat wat. Általában elég tájékozott vagyok a dealekben, de ez most fejbe baszott :D Szóval lehet több időt kéne töltenem a dealek értékelésében?

kanrich_
Válasz bostef kommentjére
2020. máj. 18. 9:11

wat wat wat wat. Általában elég tájékozott vagyok a dealekben, de ez most fejbe baszott :D Szóval lehet több időt kéne töltenem a dealek értékelésében?

A Flutter Entertainment (korábban Paddy Power Betfair Ltd.) megvásárolta a The Stars Groupot. Többen valószínűsítették (és teszik ezt ma is), hogy a Betfair szakít az iPokerrel és a Starshoz csatlakozik.

Élő ügyfélszolgálat