Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A Winamax beépített HUD-ot vezethet be hamarosan

Pokeradmin
2019. okt. 16. 12:17

A Winamax beépített HUD-ot vezethet be hamarosan

Tovább a cikkre

daniboy
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. okt. 16. 16:06

"A beépített HUD tehát valóban egy olyan alternatíva lehet, ami el is vesz a regularoktól, de azért ad is. "

Mármint a regulároknak "ad is"? Mert én nem látom be teljesen, hogy a VPIP, PFR overall 3bet meg egy overall AF az nekem mit is adna pontosan. 2007-ben biztos jó lett volna egy ilyen is.... Ja nem, az már akkor is kevés volt köszi

Ibiza
2019. okt. 16. 19:43

A mai vilagban szerintem mar orulni kell annak is, ha adnak egy beepitett HUDot ami realis statokat ad.

Azert ad, mert az az alap, hogy elveszik a HUDot. Ahhoz kepest, hogy tiltanak mindent, ez "adasnak" szamit mar...

Jymaster111
2019. okt. 17. 0:00

Tök jó, hogy erről is beszámoltatok, de tényleg ... Csak jelenleg számunkra, legalábbis a többség számára ez nem egy hasznos info.

Vagy talán újra támadhatnak a magyarok is winamaxon, van erről infó? :D :D :D - Mert az maga lenne a gyönyör.

ProAdel89
Válasz Jymaster111 kommentjére
2019. okt. 17. 0:29

Tök jó, hogy erről is beszámoltatok, de tényleg ... Csak jelenleg számunkra, legalábbis a többség számára ez nem egy hasznos info.

Vagy talán újra támadhatnak a magyarok is winamaxon, van erről infó? :D :D :D - Mert az maga lenne a gyönyör.

Hát én próbálkoztam vele, de elhajtottak a búsba :D

banoster
2019. okt. 17. 9:56

Elsősorban a piac HUD-hoz való hozzáállása miatt éreztük fontosnak, hogy egy nagy játékosforgalmat bonyolító teremnek milyen tervei vannak ezen a téren.

"A beépített HUD tehát valóban egy olyan alternatíva lehet, ami el is vesz a regularoktól, de azért ad is. "

Mármint a regulároknak "ad is"? Mert én nem látom be teljesen, hogy a VPIP, PFR overall 3bet meg egy overall AF az nekem mit is adna pontosan. 2007-ben biztos jó lett volna egy ilyen is.... Ja nem, az már akkor is kevés volt köszi

Én bármikor a beépített HUD-ot választom a "nincs HUD" termekkel szemben. Az ad-ot persze nem úgy kell érteni, hogy ad a jelenlegi állapothoz képest, hanem hogy ad valamit a semmihez mérten.

kanrich_
2019. okt. 17. 10:56

Azért lehet ez fontos mert az iparági trendeket mutatják az ilyen lépések, a winamax pedig jelentős terem. Ez egy újabb információ arról, hogy abba az irányba mehet a piac hogy a beépített HUD-ok terjedhetnek el.

Ibiza
2019. okt. 17. 11:36

Tamadnak, csak nem legalisan..

soux
Válasz Ibiza kommentjére
2019. okt. 17. 13:59

Tamadnak, csak nem legalisan..

Én is támadtam "nem legálisan", aztán be is zárták a számlámat szépen.

Ibiza
2019. okt. 17. 14:17

Milyen modszerrel nyomtad ott?

Élő ügyfélszolgálat