A WSOPE Colossus döntősével, Balogh Andrással beszélgettünk
"Korábbi spin profi" kicsit tulzó
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
még én se, Sbala kalibernél kezdődik...
még több szép eredményt az élő asztaloknál, GG.
Jajj sracok, ne legyen mar ennyire savanyu...
Elindítottam többet vártam... mint üres locsogás( sokat kell még tanulnom na és mit kivel? softwarek meg barátok...) meg glory for backing....
Teljesen felesleges így egy interjú, ha semmi konkrétumot nem tartalmaz....
Pont fordítva látom, hogy MTT-ből lesz a spin karrier. PPB MTT egyáltalán van még? Régóta nem látom a választható játékformák közt az MTT-t.
még több szép eredményt az élő asztaloknál, GG.
Szerintem a profi szó itt annyit jelent, hogy megélhetési szinten tolja. A Fucsovics is profi teniszező pedig egy Djoko 6-1 6-2vel hazaküldi....
profi (melléknév)
3. Hivatásos személy attól függetlenül, hogy a szakterületén mennyire képzett, tehetséges vagy eredményes.
"Sokan használják a profi szót, anélkül, hogy tisztában lennének a szó valódi jelentésével. Ugyan a szleng kifejezések között a profi valamiféle pozitív minőségi jelzőt hivatott képviselni, valójában mégsem a minőséget jelzi. Bár optimális esetben profizmus és kimagasló minőség egybe kellene, hogy essen, de mégsem járnak törvényszerűen minden esetben kéz a kézben, és ami a lényeg, hogy ez a szó nem is ezt fejezi ki."
a profi pókert a boxhoz lehet legkönnyebben hasonlítani. Ott is vannak profik akik szotyiért tolják, és van a Mayweather aki keresi a dollár tíz meg száz milliókat. A pókerben ugyanígy.