Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Az iPoker is ráment a játékosok közti interakció növelésére

Pokeradmin
2021. márc. 26. 12:42

Az iPoker is ráment a játékosok közti interakció növelésére

Tovább a cikkre

Masters800
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. márc. 26. 14:03

Nem értem miért kell egymást mindenben másolni, ezt a 888 kezdte el jó ideje és az utóbbi időben mindenhol bevezetik.

iKeksz
2021. márc. 26. 15:09

Banoster és a profilkép, mint 2 tojás :D

Szerintem jó kezdeményezés. Én régen azt nem értettem, miért csak a 888-on van ilyen. Szerintem tök fun dolog ez.

Bár nem értem, hogy sikerült pont ezt a kölyökképű valamit megkreálni, ráadásul, hogy csak ez az egy van és ez az arc csinál mindenféle dolgot...

maxzol22
2021. márc. 26. 15:11

Egesz jol neznek ki az ujitasok.

Bar en hianyolom a vasalo vagy ka*i dobalo gombot :)
anelkul nem olyan a jatekelemeny :)

iKeksz
2021. márc. 26. 15:30

Igen, ebben abszolút egyet értek! A sz@r dobálás, mint a partyn hihetetlenül jó "elégétételt vettem" érzést okoz, ha lemákoltak.

casa001
Válasz peti29 kommentjére
2021. márc. 27. 13:25

engem Starson azutan dobtak meg szarral hogy QQ-val Q48 flopon betoltam allinre es AK-hoz jott a turn J, river T

+meg kaptam egy adag szart is

ilyen utan egy rendes adag igazi jo fostos szart nyomnek a kepebe annak aki ezt egyaltalan kitalalta

Az uncsi bad beatjeid a saját topikjában szimplán fárasztóak. Mondjuk ez is, de hogy ezt egy ilyen hírhez ennyire finoman tudtad csatolni, az azért elég komoly, nagy respect cimbi !

Hogy egy klasszikust idézzek: " Grat neked."

ewoksamurai
2021. márc. 28. 3:14

10 éve felesleges beikszelni ipokeren, hogy "don't show this message again". Valahol titkon reménykedtem, hogy ezt oldják meg. Vagy esetleg kapok egy asztalszínt, ami nem pont ugyanulyan zöld, mint a treff, vagy esetleg egy versenylobbit, amit be tudok úgy állítani hogy ne mutassa a sateliteket és/vagy a PKO versenyeket. Ehelyett kaptam tapsikoló szmájlizsetont. Nem nézem a fogát, köszönöm ipoker!

zo6Hwf
Válasz peti29 kommentjére
2021. márc. 28. 12:35

engem Starson azutan dobtak meg szarral hogy QQ-val Q48 flopon betoltam allinre es AK-hoz jott a turn J, river T

+meg kaptam egy adag szart is

ilyen utan egy rendes adag igazi jo fostos szart nyomnek a kepebe annak aki ezt egyaltalan kitalalta

Hogy áll a feljelentés Peti, mit mondott a rendőrség?

Ascent888
2021. márc. 28. 19:40

És a játékos chattel mi lesz? Az kit zavart? Miért nem teszik vissza? És egyáltalán, miért vették el? :confused:

lourker
Válasz Ascent888 kommentjére
2021. márc. 28. 20:34

És a játékos chattel mi lesz? Az kit zavart? Miért nem teszik vissza? És egyáltalán, miért vették el? :confused:

Ez szvsz pont egy érthető döntés, sokszor találkoztam olyannal, hogy badbeat után a reg elkezdi osztani a rekreációs játékost(olyan is volt, többször amikor elkezdte azt írogatni, hogy miatta ülnek itt a többiek stb.)Persze vannak negatív hozadékai is, hogy nincs chat,de a toxic playerek miatt valószínű ez nem egy rossz döntés.
És, ha csak sima emote-ok vannak az kontrolálhatóbb/barátságosabb környezetet teremthet.

Élő ügyfélszolgálat