Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Az Unibet bevezeti a HexaPro Banzait

Pokeradmin
2020. jún. 20. 10:48

Az Unibet bevezeti a HexaPro Banzait

Tovább a cikkre

Monopoly Live
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 20. 11:30

Meglepő fordulat!

G4mbl3r
2020. jún. 20. 13:12

Ekkora marhaságok bevezetését miért kell itt olvasni?
Ezek a játékok teljesen egy szinten vannak a rulettel, csak és kizárólag szerencsejáték.

tacskokutya
Válasz G4mbl3r kommentjére
2020. jún. 20. 18:51

Húú, ez nagyon izgalmasan hangzik.
Egy ilyen érdekes újítást szerintem mindenképp érdemes kipróbálni a megadott linken keresztül regisztrálva.

Még szerencse, hogy nem a PS csinált valami hasonlót, akkor hőböröghetnénk a játéktér és a winratek csökkentésén. Ők akár még a fee-t is képesek lennének megváltoztatni, hogy totál követhetetlen legyen merre hány méter.
Az Unibet viszont teljesen letisztult, megmaradva a megszokott százalékoknál.
Én tuti kipróbálom.

G4mbl3r
2020. jún. 20. 19:25

Ha valakinek célja van a pokerrel, akkor érdemes ezt a vonalat követnie!
Én biztosan számításba veszem, csak először keresek hozzá egy coach-ot, óránként 30 dollárért, mert ez igazán izgalmasan hangzik!!!

(Tud valaki egy linket küldeni hogy lehet végleg törölni a profilt innen az akadémiáról?)

kacsa1st
Válasz G4mbl3r kommentjére
2020. jún. 21. 12:46

(Tud valaki egy linket küldeni hogy lehet végleg törölni a profilt innen az akadémiáról?)

Nem értem a kirohanásod. Jobb lesz neked (v nekik lesz rosszabb) ha törlöd?!?

Ha nem érdekelnek a hírek, ajánlatok akkor egyszerűen nem nyitod meg a honlapot. Nem tudom miért kell azon meglepődni/felháborodni hogy milyen ajánlatokat/híreket hoznak.
Ők csak viszik a saját üzletüket. Arról nem PA tehet hogy a termek rájöttek a fishek a nagy varianciával járó lotto szarokat szeretik és nekik az aranybánya.

Én is szeretkek mindent kritizálni és az árnyoldalaira is rávilágítani a termeknek/ajánlatoknak, de ez nem azt jelenti hogy haragszom PA-ra. Tök jó hogy van legalább egy anyanelvű platform (a másik meghalt) ahol meg lehet osztani tapasztalatokat ill segítséget lehet kérni különböző ügyekben.

Smasszer
2020. jún. 21. 12:59

Kezdek behányni ettől a világtól. És ezt nem csak a pókerre értem, de itt is nagyon szépen látszik a tendencia. Senki se akar hosszútávban és a "kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad" elv szerint gondolkodni. Gátlástalanul minél gyorsabban minél többet, a többi le van szarva.

Élő ügyfélszolgálat