Pokeradmin
2022. jan. 21. 16:32
SzolnokArca
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. jan. 24. 8:51
Játszik egyáltalán valaki ezen a site-on? Ha igen, mit? Megéri??? :D
royaliver
Válasz SzolnokArca kommentjére
2022. jan. 24. 9:40
Játszik egyáltalán valaki ezen a site-on? Ha igen, mit? Megéri??? :D
A rake alacsony, a játékosok meg jellemzően gyengébbek a nagyobb oldalakhoz képest. A versenyeken is kevesen vannak és sokszor a garantált összeget sem érik el a nevezők. Alapjában véve nem rossz site ez, csak hát a forgalom nem az igazi...
Avanindra_Dawedawe
Válasz royaliver kommentjére
2022. jan. 24. 23:13
A rake alacsony, a játékosok meg jellemzően gyengébbek a nagyobb oldalakhoz képest. A versenyeken is kevesen vannak és sokszor a garantált összeget sem érik el a nevezők. Alapjában véve nem rossz site ez, csak hát a forgalom nem az igazi...
HU CG, HU SNG k vannak itt az unibeten?
regie
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. jan. 25. 5:33
Hu sng-t 2018-ban játszottam utoljára es röhej volt a mezőny. 50 euro-ig játszottam es vicc kategoria volt.
Masters800
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. jan. 25. 8:04
HU CG, HU SNG k vannak itt az unibeten?
Heads up cash csak akkor van, ha az asztal hala bebukja a pénzét, és a regek sorba lépnek le :D. HU Sng van, de köszönhetően a Hexapronak limitenként 2-3 asztalnál több nem fut még esténként sem.( 1000 kezdő, 3 perces vakok 15/30 a kezdő szint)
A terem nem az MTT és SNG regek kedvenc terepe, kevés MTT van, kis mezőnnyel és szar struktúrával, de legalább a hobbistákat vonzza. Aki itt grindelni akar CG, Hexapro közül választhat, de nl25+ már legalább 2 limitről kell tolni, Hexapro esetében 10€+, mert nincs nagy mezőny.
kacsa1st
Válasz royaliver kommentjére
2022. jan. 25. 11:32
A rake alacsony.
Mikron igen, de nl50-en 5.5% felette 6% amit én magasnak neveznék!