ceewyl
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. júl. 26. 23:01

LOL

Csak az a baj ,h én mindíg a fa.. másik oldalán vok.Én nem ,h 4x 20:80-at de 2x 80:20-at sem tudok itt behúzni.:)

Egyébként mostanában mixedet is játszol!?Egy kis változatosság?

[off]Én is a rossz oldalon vagyok mostanában. :D

Igen, ez most jobban leköt, mint az SnG.[/off]

krisamagus
Válasz ceewyl kommentjére
2009. júl. 26. 23:26

én elolvastam az egész 2+2 thread-et,és nemvolt szó benne arról hogy ha bukta az 5 dodót akkor kampec.azt vállalta hogy 5 dollárból csinál 100k-t.
ez az egész a BR managmentről,+EV -s játékról szól.arról hogy a póker nem igazán szerencsejáték.(reklám a ps-nek)
ha a 2. 5 dollárból megcsinálja akkor szerintem ékes bizonyítékát láthatjuk.
de ha a 10.ből,akkor is.amúgy nincs olyan sok freeroll,lehet hogy hetekre visszavetette volna a dolog,de végül ugyanúgy megcsinálta volna.
amúgy tudja valaki mi történik a dollárral?megint zuhanórepülés....

kocka21
Válasz krisamagus kommentjére
2009. júl. 27. 11:15

Végigolvastam a hozzászólásokat. Tömör véleményem: az fikázza, aki utánna tudja csinálni. Mindegy, hányadik nekifutásra csinálja meg. Mondjuk ettől még brutál droid a srác, de ez a magánügye.

DrLaci80
Válasz kocka21 kommentjére
2009. júl. 27. 12:19

A lényeg az biztos hogy az: napi több száz sng-ben itm söt elsö háromba kerülni az sokkolóan nagy teljesitmény.(tegnap közel 10 HU-ot jatszott és sokkal többször volt itm csak amíg néztem 2 órát) Mindenki megpróbalhatja..

-kölyök-
Válasz DrLaci80 kommentjére
2009. júl. 27. 16:58

Hol találom most a srácot vagy mikor található meg?

METALz
Válasz -kölyök- kommentjére
2009. júl. 27. 17:20

Boku87 Pokerstars-on find a player-nél (ctrl+f)

Másrészt a német blogjában írta, hogy ez nem fogadásokról szól, hanem kapott egy igen jó ajánlatot a PS-től, ha ez sikerül neki. És írta, hogy 10 reload lehetséges, ergo eddig minden okés. 2+2-s topicja tele van kritizáló idiótákkal, érdemesebb inkább a német blogját figyelni.

-kölyök-
Válasz METALz kommentjére
2009. júl. 27. 17:34

Köszi

Boku87 Pokerstars-on find a player-nél (ctrl+f)

Másrészt a német blogjában írta, hogy ez nem fogadásokról szól, hanem kapott egy igen jó ajánlatot a PS-től, ha ez sikerül neki. És írta, hogy 10 reload lehetséges, ergo eddig minden okés. 2+2-s topicja tele van kritizáló idiótákkal, érdemesebb inkább a német blogját figyelni.

A find a player -t hol találom :)

Sogron22
Válasz METALz kommentjére
2009. júl. 27. 17:35

Akkor félre lettünk informálva:)...

ceewyl
Válasz -kölyök- kommentjére
2009. júl. 27. 17:59

A find a player -t hol találom :)

Csak nyomd meg a CTRL+F kombinációt a PS lobbyban, és fel fog ugrani egy kis ablak, oda kell beírni a keresett nevet.

-kölyök-
Válasz ceewyl kommentjére
2009. júl. 28. 9:35

Minden ok!

Köszönöm a segítséget!

Élő ügyfélszolgálat