CantusPutnok
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. dec. 2. 8:29

Grat ticci meg mindenkinek, aki továbbjutott!! Kiderült végülis, hogy mi volt a ferraris csókánál a limpraise partyban?

Dameepix
Válasz Pokeradmin kommentjére
2010. dec. 2. 8:41

Bwin freeroll

A tegnapi freeroll eredményét nemlehet valahol megtlálni, mert 1kor el kellett menjek aludni, ma reggel meló.. és kiváncis vagyok 3.-helyről kiülve hányadikon estem ki :P

Admin
Válasz CantusPutnok kommentjére
2010. dec. 2. 9:47

Grat ticci meg mindenkinek, aki továbbjutott!! Kiderült végülis, hogy mi volt a ferraris csókánál a limpraise partyban?

Igen, a közvetítés végén elhangzott. De szerepeljen írásban is. A helyes megfejtés AA.

Az első helyes megfejtő pedig sweeneydepp volt. Gratulálunk! :D

Kérlek küld el a pontos címed, neved, mobil számod (GLS futár miatt), illetve a kívánt póló méretet/színt (kék/fehér/fekete) az infokukacpokerakademiapontcom e-mail címre és akkor jövő héten postázzuk a PókerAkadémia pólót.

delfinkutya
Válasz Admin kommentjére
2010. dec. 2. 9:53

KK indult/indul az idein, mit lehet tudni róla?

CantusPutnok
Válasz Admin kommentjére
2010. dec. 2. 10:01

Igen, a közvetítés végén elhangzott. De szerepeljen írásban is. A helyes megfejtés AA.

Az első helyes megfejtő pedig sweeneydepp volt. Gratulálunk! :D

Kérlek küld el a pontos címed, neved, mobil számod (GLS futár miatt), illetve a kívánt póló méretet/színt (kék/fehér/fekete) az infokukacpokerakademiapontcom e-mail címre és akkor jövő héten postázzuk a PókerAkadémia pólót.

Köszi a választ! Hajnali 1-ig néztem a streamet, de aztán mennem kellett aludni, mert 7.30-tól melózom. Már nem tudtam ébren maradni. Grat a helyesen válaszolónak!

sweeneydepp
Válasz CantusPutnok kommentjére
2010. dec. 2. 10:50

juhéééé enyém a póló!!

DCS
Válasz sweeneydepp kommentjére
2010. dec. 2. 11:25

Kéry Károly ma fog játszani??

BMWE46
Válasz titcar kommentjére
2010. dec. 2. 12:22

köszi mindenkinek a szurkolást, bíztatást :)

Szurkolok Neked, hogy a BPO-en jó eredményt hozzál és szurkolok az online célod eléréséhez is.
Meg lehet tudni, hogy ilyen mennyiségű online grind esetén milyen stat-al tudsz játszani FR-en? Van időd/energiád a minőségi játékra is koncentrálni?

köszi...

Tir-X
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. dec. 2. 13:33

Sztem inkább olvasd el a blogjait, és megkapod a válaszod. Gyanítom titcarnak nem pont arra van ideje, hogy erre válaszoljon, mert erre nem lehet egy mondatban.
Leírt bennük mindent, úgyhogy hajrá.

Admin
Válasz DCS kommentjére
2010. dec. 2. 13:33

Kéry Károly ma fog játszani??

Igen, szerepel a mai nevezők listáján. :)

Élő ügyfélszolgálat