TheBigPhi
Válasz TheBigPhi kommentjére
2010. dec. 3. 16:44

AhQs vs. AJ

A combo-draw feltette a versenyét, a flop 3bet call már jelezte, hogy az ellenfél erős és onnan már hibás volt a játéka.

bordas88
Válasz bebeto99 kommentjére
2010. dec. 3. 16:44

3 bet HÁROM:D

OceanTT
Válasz Wazaa kommentjére
2010. dec. 3. 16:46

az öreg donkolt Top pár nut fdra ti nem emeltek vissza flopon??? csak m h nem kellett volna! Arra emelt vissza megint az öreg, onnan már tuti nincs elöl, vagy allin flopon vagy kérni tényleg turnon az ingyenkártyát abba már igazatok van de a flop játékkal mi a gond?

The Great Hun
Válasz The Great Hun kommentjére
2010. dec. 3. 16:46

mondjuk nem ismerem a szakállas úr játékát de egy KhTh vagy QhKh is a kezébe tudtam volna képzelni a turn csekk után a másik helyében, ezért is hívott sztem....

Wazaa
2010. dec. 3. 16:48

mondjuk nem ismerem a szakállas úr játékát de egy KhTh vagy QhKh is a kezébe tudtam volna képzelni a turn csekk után a másik helyében, ezért is hívott sztem....

na igen, ez az átlagember (jelen esetben vas laci) hátránya, h nem ismeri az öreget

bebeto99
Válasz bebeto99 kommentjére
2010. dec. 3. 16:50

Szerintem a floppon nem volt rossz a vissza emelés, de nem kellett volna akkorát, elég lett volna 1350-ig arra az öreg emelt volnaolyan 3200-ig és a turnön C/C után callozza az öreg hivását!!

The Great Hun
Válasz Wazaa kommentjére
2010. dec. 3. 16:50

na igen, ez az átlagember (jelen esetben vas laci) hátránya, h nem ismeri az öreget

hát igen, így h mondták a srácok parti közben h geci feszes, szinte biztos voltam benne h a csekk vmi capda, és AJ-re vagy 33-ra tettem

CheckNicholson
Válasz Wazaa kommentjére
2010. dec. 3. 16:52

szerintem ha flopon csak callol, akkor a turn is bet-call lett volna, és a river lett volna check-check

The Great Hun
2010. dec. 3. 16:52

sztem a szakállas úr passzolta volna a rivert ha passz passz a turn, max egy fél potot hív

bebeto99
2010. dec. 3. 16:56

A Mili ellen ugyanez a vége csak Ő becsapdázta volna!

Élő ügyfélszolgálat