Ja eleinte én is kiakadtam ha iszonyat faszságot csinált az ellen, pl allint adott turnun gutshotra top 2-m ellen és nyert meg ilyenek, de most már lexarom, mert amikor mentem pókerezni mindenki úgy köszöntött, hogy szevasz százalék:D
Vass Laci!
Üdv Nektek!
Hát ismerem én is a Lacit és sztem sem vblt jó move turn-on all inn szituba kerülni egy top pár flash-draw-wal!!
Egy 1000ft-os unlimited reb-on esetleg, :D de egy ilyen kvalitásu versenyen felelőtlenség!!!
Teljesen mind1,h ki ellen játszol akkor sem teszem fel a wersenyemet a korai szakaszon erre a lapra!
Egyébként jó a műsör jók Vagytok
Üdv :Gyurma
Közvetítő srácokat kérdezném, hogy nem tudjátok-e hogy Mécsei Dániel hogy áll? Olyanról nem lehet megtudni valamit aki nincs a tv-s asztalon? A húgom számtech tanára az egyetemen. Köszi
Köszi szépen
megmondanátok hogy and217 hogy áll?
Hi
Tenta hogy áll tudjátok?
Üdv Nektek!
Hát ismerem én is a Lacit és sztem sem vblt jó move turn-on all inn szituba kerülni egy top pár flash-draw-wal!!
Egy 1000ft-os unlimited reb-on esetleg, :D de egy ilyen kvalitásu versenyen felelőtlenség!!!
Teljesen mind1,h ki ellen játszol akkor sem teszem fel a wersenyemet a korai szakaszon erre a lapra!
Egyébként jó a műsör jók Vagytok
Üdv :Gyurma
sziasztok,
a zsetonállásokat hol lehet követni,nem találom.
TheBigPhi te tuti tiltre vágtad párszor.
QQ allin-re pozícióban nem dobunk!
Topin ,ha tudsz róla bemondod,hogy a Kapca meg a Heskey hogyan áll???