Biztosan análgyöngyök rezegtek itt is
Sokmindenki a hölgyet csalónak gondolja ennél a szituációnál, valóban érthetetlen a megadása j4 el turnon, de ekkor még hátravolt 2 river leosztás, amit ő sem tudhatott, rádásul ő kérte a 2x leosztást,ha Garrett pl mindkét rivert behúzza és viszi a teljes potot akkor mivan?Akkor is sírna a szája, és csalásért kiáltana vagy szimplán magában lehülyézné a lányt és mosolyogna rajta?
Tudod mi az érthetetlen? Hogy vissza adta a pénzt amit nyert.
szerintem nem csak az, de gyakorlatilag tök egyértelmű beismerése a bűnnek. Ahogy neten láttam írva:
"Hatalmas hero callom volt, és mákoltam kétszer is. Most tessék itt a pénzed vissza"
-Mondta senki soha a póker világtörténelmében
És a Garretet elvileg senki nem latta soha ilyennek 20 év aktív pokerezés alatt. Szerintem fontos nagyon, az ő szemszöge, és a default véleménynek annak kellene lenni amit ő gondol vagy mond, és azt kellene megdönteni a másiknak.
Továbbá az se kizárt, hogy tudták a runoutot és tudták hogy 1 v 2 runra is jók, illetve azért nagyon ritka, és ha képzetlen vagy mint amilyen ez a csaj gyk nem is sejted, hogy azért turnon ha elől vagy ritkán lesz az, hogy ilyen szoros legyen.
Megnéztem a közvetítésből kb. fél órát. Ez a nő szörnyen buta. Így lebukni teljesen feleslegesen egy 47%-os handdel... A whole-cardokat tutibiztos nem ismerte, szóval én azt feltételezném, hogy valamilyen bináris kommunikáció volt közte és a társa között, ezért lett ilyen eszement party, mert csak annyit jelzett neki a kollégája, hogy "jobb vagy". Ilyen szempontból mondjuk támogatom az análvibrátoros elméletet. Berezgett, úgyhogy fellelkesült az ostoba liba, aztán nem jutott el a szilikon agyáig, hogy ez mondjuk pár tíz-százezer emberben gyanút kelthet. És még színészi képességek / pókerskillek sincsenek, hogy bárhogy megpróbálja ezt kimagyarázni.
Nem értem egyébként, onlyfansen ennél jobban kereshetne és kevesebb ember is nézné le miatta, mint így.
Sokmindenki a hölgyet csalónak gondolja ennél a szituációnál, valóban érthetetlen a megadása j4 el turnon, de ekkor még hátravolt 2 river leosztás, amit ő sem tudhatott, rádásul ő kérte a 2x leosztást,ha Garrett pl mindkét rivert behúzza és viszi a teljes potot akkor mivan?Akkor is sírna a szája, és csalásért kiáltana vagy szimplán magában lehülyézné a lányt és mosolyogna rajta?
Tudta ellenfele lapjait, innen turn miniraise arra számitva, hogy csak call-t kap és riveren tökéletesen játszhat, esetleg bluffcatchelhet nagyobb potban. Az allinre viszont azt mondja oké, csomó pénz bent van csapassuk a flipet, de nyilván kétszer. Ez az egyetlen észszerű magyarázat a line-ra.
De nincs bent csomó pénz.
Akik itt handet elemeznek, azt vegyék már észre hogy az a treff J egyetlen lap ellen jó az pedig csak a treff87. Mert ugye blokkol 2outot is. Minden más ellen szar, mert blokkol sor és flush húzókat.
De elnézve a hölgyet szerintem is volt csalás, de kb csak annyit tudhatott hogy jobban áll.
a csalás valószínűsége ezerszer nagyobb mint, hogy ezek közük bármelyik lehessen.