A szerverre itt is csatlakozhattok!
Mi a különbség egy jó és egy kiváló játékos között? Hogy lehet valaki sikeres hosszú távon a Hs téteken? Vannak ingadozások az önbizalmadban, a tudásoddal kapcsolatban? Ha igen, hogyan dolgozol rajta?
Már el is indultunk, kapcsoljatok ránk! :)
Itt lehet becsatlakozni>>
Köszönjük az interjút Danfiu-nak és azoknak akik kérdésekkel segítettek minket. Köszönjük a sok-sok élőben becsatlakozó hallgatónak is, hogy ott voltak az első discordos interjúnkon, reméljük tetszett :)
Aki esetleg nem ért rá hétfőn este, de kíváncsi az interjúra, az se búsuljon, mert ha minden igaz sikeres lett a hangfelvétel is és hamarosan elérhetővé tesszük.
Én nagyon jól szakadtam a storykon, bár az omahához annyi közöm van, hogy kb ismerem a szabályait, de holdemes fejjel is ajánlom, én is vissza fogom hallgatni.
Köszönjük az interjút Danfiu-nak és azoknak akik kérdésekkel segítettek minket. Köszönjük a sok-sok élőben becsatlakozó hallgatónak is, hogy ott voltak az első discordos interjúnkon, reméljük tetszett :)
Aki esetleg nem ért rá hétfőn este, de kíváncsi az interjúra, az se búsuljon, mert ha minden igaz sikeres lett a hangfelvétel is és hamarosan elérhetővé tesszük.
Elég a slowrollból! Hol van?
Elég a slowrollból! Hol van?
UP!
Szerintem ***** sokan várjuk
Sajnos rossz hírek... Bár elsőre jónak tűnt a felvétel, 2 hangsávon lett rögzítve, és kiderült, h a hangsávok szép lassan elcsúsznak, egy óra után már teljes a káosz. Igyekszünk rendbe rakni az anyagot, de ez nagyobb munka lesz, és nem is biztos, h sikerül.
Amennyiben vkinek van tapasztalata szétcsúszó audio sávok szinkronba hozásában, és szívesen segítene, bátran jelentkezzen. :)
Várható idén esetleg?