Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Danfiu a PA Discordon - ne csináljatok hétfő estére más programot!

Admin
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. dec. 2. 17:19

A szerverre itt is csatlakozhattok!

Nevada_Joe
2019. dec. 2. 17:40

Mi a különbség egy jó és egy kiváló játékos között? Hogy lehet valaki sikeres hosszú távon a Hs téteken? Vannak ingadozások az önbizalmadban, a tudásoddal kapcsolatban? Ha igen, hogyan dolgozol rajta?

Admin
2019. dec. 2. 20:00

Már el is indultunk, kapcsoljatok ránk! :)

Itt lehet becsatlakozni>>

Admin
2019. dec. 2. 23:05

Köszönjük az interjút Danfiu-nak és azoknak akik kérdésekkel segítettek minket. Köszönjük a sok-sok élőben becsatlakozó hallgatónak is, hogy ott voltak az első discordos interjúnkon, reméljük tetszett :)

Aki esetleg nem ért rá hétfőn este, de kíváncsi az interjúra, az se búsuljon, mert ha minden igaz sikeres lett a hangfelvétel is és hamarosan elérhetővé tesszük.

SötétEgér
2019. dec. 3. 15:08

Én nagyon jól szakadtam a storykon, bár az omahához annyi közöm van, hogy kb ismerem a szabályait, de holdemes fejjel is ajánlom, én is vissza fogom hallgatni.

Buytherest
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 4. 19:23

Köszönjük az interjút Danfiu-nak és azoknak akik kérdésekkel segítettek minket. Köszönjük a sok-sok élőben becsatlakozó hallgatónak is, hogy ott voltak az első discordos interjúnkon, reméljük tetszett :)

Aki esetleg nem ért rá hétfőn este, de kíváncsi az interjúra, az se búsuljon, mert ha minden igaz sikeres lett a hangfelvétel is és hamarosan elérhetővé tesszük.

Elég a slowrollból! Hol van?

Jymaster111
Válasz Buytherest kommentjére
2019. dec. 9. 3:32

UP!

Szerintem ***** sokan várjuk

Admin
Válasz Jymaster111 kommentjére
2019. dec. 9. 9:42

UP!

Szerintem ***** sokan várjuk

Hamarosan jön! Kis türelmeteket kérjük még.

banoster
2019. dec. 10. 14:49

Sajnos rossz hírek... Bár elsőre jónak tűnt a felvétel, 2 hangsávon lett rögzítve, és kiderült, h a hangsávok szép lassan elcsúsznak, egy óra után már teljes a káosz. Igyekszünk rendbe rakni az anyagot, de ez nagyobb munka lesz, és nem is biztos, h sikerül.

Amennyiben vkinek van tapasztalata szétcsúszó audio sávok szinkronba hozásában, és szívesen segítene, bátran jelentkezzen. :)

CharlieHarperHu
2019. dec. 15. 21:22

Várható idén esetleg?

Élő ügyfélszolgálat