Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > daPEPEHU, theibru és x@nettx a PS-en, Marcow a Full Tilten nyert nagyot

Marcow
Válasz Tiesto kommentjére
2014. dec. 16. 22:17

LOL, miért kéne neki gratulálnia egy Krono-nak mondjuk?

Király dolog 50+ millát nyerni, dehát pár hónap alatt visszabukta CG-n.
Most megint nyert 40k-t, de nyomja PLO 500 zoomot, és tudjuk mi lesz a vége...

Mit gratuláljon neki egy pro? Ha nem bukná vissza folyamatosan (annak ellenére h ő is tudja magáról, CG-n veszíti el mindenét) akkor lenne mire, de így? :(

Megjelent a blikk külön száma? De ráérnek emberek. Talán még azt is tudod pontosan, hogy állok a cash-sel mostanában, ha már a jövőt fixen vágod. PT5- personal tracker, unwanted application.

Tiesto
Válasz Pokeradmin kommentjére
2014. dec. 16. 22:46

Te írtad a blogodban, hogy a nyeremény ugrott (HS CG + dőzsölés)
Zoomra meg rászoktam nézni, hogy nagyobb limiteken nyomja-e magyar. De nemrég írtad, hogy 200zon is nyomod. Ne aggódj, nem Sherlock vagyok, de még csak NAV-os sem

Ollie
2014. dec. 16. 22:47

Spec engem csak annyi zavar ha már így elindult a téma ( és ezzel a kommenttel le is zárom a véleményezésem Marcow felé), hogy Marcow azt hiszi, hogy nagyobb a tudása egy Krono szintű játékosnál, azért mert ő rájött a tutira, hogy 6 asztalon jobb profitot lehet hozni, mint 20 asztalon egyszerre. Kajak elhiszed, hogy hosszú távon, vagy akár a szerencsefaktor kivételével(sajnos erre nincs lehetőség rövidtávon), ha mindketten 5-6 asztalon tolnátok akkor te jobb eredményeket hoznál HUD meg minden alap tudás nélkül? Nem Krono-ra szeretném kisarkítani a példát, vehetnénk bármilyen átlag reg-et.
Ami meg a holdem játékot illeti... hány handet szedtek már szét itt egyes topicokban, hogy milyen óriási hibákat vét?

Ennek ellenére biztos van egy sajátos "őrült" gondolkodásod ami ellen nehéz alkalmazkodni amiért grat, de ne kezdjük már el, hogy létezik Grinder és "kreatív" játékos.

Btw Billys avatar nagyon ++++1, lehet ilyen scoreok után, énis beújítok:D

Marcow
Válasz Ollie kommentjére
2014. dec. 16. 23:07

Spec engem csak annyi zavar ha már így elindult a téma ( és ezzel a kommenttel le is zárom a véleményezésem Marcow felé), hogy Marcow azt hiszi, hogy nagyobb a tudása egy Krono szintű játékosnál, azért mert ő rájött a tutira, hogy 6 asztalon jobb profitot lehet hozni, mint 20 asztalon egyszerre. Kajak elhiszed, hogy hosszú távon, vagy akár a szerencsefaktor kivételével(sajnos erre nincs lehetőség rövidtávon), ha mindketten 5-6 asztalon tolnátok akkor te jobb eredményeket hoznál HUD meg minden alap tudás nélkül? Nem Krono-ra szeretném kisarkítani a példát, vehetnénk bármilyen átlag reg-et.
Ami meg a holdem játékot illeti... hány handet szedtek már szét itt egyes topicokban, hogy milyen óriási hibákat vét?

Ennek ellenére biztos van egy sajátos "őrült" gondolkodásod ami ellen nehéz alkalmazkodni amiért grat, de ne kezdjük már el, hogy létezik Grinder és "kreatív" játékos.

Btw Billys avatar nagyon ++++1, lehet ilyen scoreok után, énis beújítok:D

1 szóval nem mondtam, hogy nagyobb a tudásom és nem is gondolom. A regek tanulják a játékot mástól, én tapasztalatból és rutinból játszok. Sztem más a stílusom, mint egy grindernek. És ennyi a különbség. Természetesen elfogadhatatlan, hogy valaki önerőből, saját kárán tanulva fejlődjön, úgyhogy maradok a mákos aztán alkalmazkodok a szerephez! :)
Billy & mandy-n szocializálódtam... gondolhatod. :)

csiga19794
2014. dec. 17. 9:24

Akkor nem marad más hátra,mint.............Marcow for president :-)
Ui. Azért hallotunk már olyat,hogy valaki kifogott egy brutál jó upswinges évet és aztán.....
Nem támadásnak szántam,csak......

Marcow
2014. dec. 17. 11:28

Nem para csiga... mindjárt jön a következő év, aztán majd kiderül! :)

csiga19794
2014. dec. 17. 11:51

Rosszabb sose legyen.Ámen.

Fiatal
2014. dec. 17. 12:29

A sok mákkirály, mázlista hozzászólás megihletett. Ha túl sok energiátok lenne így délben:cool:

Mákkirálynak hívják a háta mögött,
Az új fiút ki a fórumra költözött.
Ha bekapcsolja laptopját,
A holdem száll a hálón át,
Odavonzza a regek táborát.

A moziból hazafelé este ha láttuk őt,
Vidáman állt az Universum előtt.
Róla bárki megmondja,hogy
116K a rekordja,
Nem mutatsz ma nála nagyobb nyerőt.

Refr.

Ő a MáKkirály,(király, király) ő a Mákkirály.
Ő a Mákkkirály,(király, király) ő a Mákkirály.
Ha feltűnik az játékosok között,
A regek összesúgnak a háta mögött.
Ha feltűnik az játékosok között,
A regek összesúgnak a háta mögött.

Ő a mákirály ( rály, király) a mákkkirály

Maxxxika
2014. dec. 17. 12:31

Hehe :D

[video=youtube;sRbbBDiqOmM]https://www.youtube.com/watch?v=sRbbBDiqOmM[/video]

Wasserstein