Powerotti
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 29. 14:39

azért erre ne vegyél mérget.

Nem veszek és nem is érdekel, hogy osztoznak-e...

Mili
Válasz Kopi44 kommentjére
2009. okt. 29. 14:59

Én tüzijátékot várok. Ha Mili is menne, akkor erre garancia lenne, hogy Luigival nem képesek lapot dobni egymás ellen. :D

Én elvileg jövő héten megyek a 2. ilyen partiba, pont a r1per2 által is említett örökzöld téma miatt (műsor után visszaosztják a pénzt, stbstb...).
Az (sajnos) nem igaz, hogy az arcok közül ma hárman lesznek (Ricko,Luigi,Atti), túl jól sehogy sem jöhetnének ki a dologból (ha bukta azért, ha mindannyian nyernek azért...). Emiatt az 'arcok' közt született egy megállapodás, hogy egyszerre maximum(!) 2 fő vesz részt ezeken a tropis partikon.
Igazság szerint sztem az lenne a legszerencsésebb, ha egyszerre max egy 'arc' lenne.
Hiába tenne nagyon jót a játék színvonalának, nézhetőségének stb. ha egyszerre tolná a deep cg-t Luigi,Béla,Ricko,Iteo, sajnos kizárt, hogy ezt ilyen-olyan elméletek születése nélkül megtehetnék...
Én mindenesetre szóltam a többieknek, hogy megyek jövő héten és a legjobban annak örülnék, ha rajtam kívül nem lenne p.arc, de a műsor miatt valszeg egyvalaki lesz.
Ja, az elején említettem, hogy a Ricko,Luigi,Atti hír téves, ma Ricsi és Fóris Atti lesznek, Luigi nem. Legvalószínűbb, hogy jövő héten megyek én + Lujge.

peace

ivan41
Válasz R1per2 kommentjére
2009. okt. 29. 15:13

szunyogh vigyed a hummer kulcsot!!! he-he-he

Ez nagyon jó! Most Ruttkai Szunyogh Hammer József Tanárúr most belecsaphat a lecsóba.

...ha kisfröccsöt is adnak, akkor megyek én is!

Polacheck
Válasz Mili kommentjére
2009. okt. 29. 15:22

Én elvileg jövő héten megyek a 2. ilyen partiba, pont a r1per2 által is említett örökzöld téma miatt (műsor után visszaosztják a pénzt, stbstb...).
Az (sajnos) nem igaz, hogy az arcok közül ma hárman lesznek (Ricko,Luigi,Atti), túl jól sehogy sem jöhetnének ki a dologból (ha bukta azért, ha mindannyian nyernek azért...). Emiatt az 'arcok' közt született egy megállapodás, hogy egyszerre maximum(!) 2 fő vesz részt ezeken a tropis partikon.
Igazság szerint sztem az lenne a legszerencsésebb, ha egyszerre max egy 'arc' lenne.
Hiába tenne nagyon jót a játék színvonalának, nézhetőségének stb. ha egyszerre tolná a deep cg-t Luigi,Béla,Ricko,Iteo, sajnos kizárt, hogy ezt ilyen-olyan elméletek születése nélkül megtehetnék...
Én mindenesetre szóltam a többieknek, hogy megyek jövő héten és a legjobban annak örülnék, ha rajtam kívül nem lenne p.arc, de a műsor miatt valszeg egyvalaki lesz.
Ja, az elején említettem, hogy a Ricko,Luigi,Atti hír téves, ma Ricsi és Fóris Atti lesznek, Luigi nem. Legvalószínűbb, hogy jövő héten megyek én + Lujge.

peace

Már csak az a kérdés, hogy lesz-e minden alkalommal elegendő ember, aki játszani szeretne a maradék helyeken (gondolkodom, hogy a "hal" szó ide illik-e :D). Reméljük igen.

Admin
Válasz Mili kommentjére
2009. okt. 29. 15:35

peace

Oksa, az új infóknak megfelelően korrigáljuk a cikket. Thx.

ThxLittleFish
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 29. 15:39

hummer kulcsot a potba!!! :D

R1per2
Válasz Mili kommentjére
2009. okt. 29. 15:40

Ilyen erővel ezt a többi játékosra is mondhatnánk, hogy ők fognak össze. Honnan tudhatjuk ezt?:rolleyes:

ivan41
2009. okt. 29. 15:45

Na igen! Még el sem kezdődött a játék, de az összeesküvés elméletek gyártása az megy!

... lőréből is lehet kisfröccsöt csinálni!

Kopi44
Válasz Mili kommentjére
2009. okt. 29. 16:11

peace

Osztom a véleményed, de akik pusmogni akarnak közös kasszáról, meg visszaosztásról stb-ről, azok akkor is pusmognának, ha egy-egy arc szerepelne adásonként. Szóval mindegy hányan vagytok. Vagy esetleg kell olyan adást is csinálni, amikor csak az arcok játszanak.
No akkor a jövőheti parádét megsasolom, remélem úgy aprítjátok majd egymást, mint régen a pinyóban. :D
Ja még egy: 72-es szabályt nem akartok csinálni? Tök vicces lenne.

Mili
2009. okt. 29. 16:12

Ilyen erővel ezt a többi játékosra is mondhatnánk, hogy ők fognak össze. Honnan tudhatjuk ezt?:rolleyes:

Igen, ha visszaolvasod, direkt nem is írtam semmit mást, csak ezt: 'műsor után visszaosztják a pénzt, stbstb....'
Tudom, hogy konkrétan te nem az arcokat írtad, hanem a résztvevőket úgy általában. Mivel az ilyen 'playmoney' elméletek azonban nem elkerülhetőek (mármint, hogy az egész csak színház, a végén meg mindenki visszakapja a beülőjét), én erre gondolva vagyok azon a véleményen, hogy bármennyire is csökken a játék színvonala, egyszerre max. egy p.arc legyen az asztalnál. Aztán ha azután is valaki megjegyezné, hogy a parti végén Luigi tuti 'visszaosztja' a pénzt szunyogh-al, vagy bárki mással, akkor feladnám..
Nem a régi p.arcos téma ami miatt írtam az előbb, hanem hogy az emberek ígyis-úgyis kiatalálják, hogy az egész csak 'playmoney' meg 'visszaosztják műsor után' stbstb. (nem az arcok, minden résztvevő), és ebből az arcok csak még szarabbul jöhetnének ki, ha egyszerre többen is játszanának (hát még ha nyernének is...).
A lényeg: NINCS visszaosztás vagy playmoney effekt, a játék éles, és hogy ne is lehessen semmi ilyesmi vád, én azt erőltetem, hogy egyszerre csak egy arc legyen mindig.

Élő ügyfélszolgálat