Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Elismerte, nem akarta kiejteni az öccsét - nem csitul a Desset-botrány

Pokeradmin
2020. júl. 22. 17:06

Elismerte, nem akarta kiejteni az öccsét - nem csitul a Desset-botrány

Tovább a cikkre

WINAMAXDONK
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. júl. 23. 0:14

Intelligens gyereknek tünik az Insta posztbóI kiindulva.

Monopoly Live
2020. júl. 23. 1:25

Ez a mindenki simán kiejtené a testvérét csak én vagyok jó lelkű mindenki más szörnyeteg hát szerintem nem a legjobb hozzáállás. pókerezni ültek le ott olyan nincs, hogy azt nézed mi a jó a másiknak ha még is akkor csaló vagy ezen nincs mit szépíteni.Gondolom a verseny előtt is számoltak azzal a lehetőséggel, hogy 1 asztalra kerülnek (főleg, hogy rendeszeresen indulnak ugyanazon) Számomra elég hihetetlen, hogy ott abban a partiban kezd el valaki gondolkodni a szituáción, hogy jaj most mi legyen nem tudnám feldolgozni hogy kiejtem a tesót egy 99€-os versenyről.

SötétEgér
2020. júl. 23. 2:50

Én a saját anyámat is kifosztanám ha az asztalomhoz ülne. Aki beült elfogadta a szabályokat, nincs kegyelem...

TimeBankShove
Válasz SötétEgér kommentjére
2020. júl. 23. 3:12

Napjaink...

Capt_chi
2020. júl. 23. 6:06

"A felvételen hallható, hogy szóvá teszi, miért ültették őket már az elejétől össze, és hogy akár végig összejátszhattak volna, de nem tették."

Végülis egy sorozatgyilkos is megtehetné h nem 20 embert öl meg 10 év alatt, hanem 200-at, szóval akár hálásak is lehetünk neki. Sőt, kapjon béke Nobel-díjat! Szánalmas....

VTomi24
2020. júl. 23. 9:58

"akár végig összejátszhattak volna, de nem tették."

És ezt ennek láttán el is kellene hinni?

regie
2020. júl. 23. 10:08

Ennyivel minden pro megteheti a nagyobb várható értek miatt. Baromság !

rockett
Válasz Monopoly Live kommentjére
2020. júl. 23. 11:23

Ez a mindenki simán kiejtené a testvérét csak én vagyok jó lelkű mindenki más szörnyeteg hát szerintem nem a legjobb hozzáállás. pókerezni ültek le ott olyan nincs, hogy azt nézed mi a jó a másiknak ha még is akkor csaló vagy ezen nincs mit szépíteni.Gondolom a verseny előtt is számoltak azzal a lehetőséggel, hogy 1 asztalra kerülnek (főleg, hogy rendeszeresen indulnak ugyanazon) Számomra elég hihetetlen, hogy ott abban a partiban kezd el valaki gondolkodni a szituáción, hogy jaj most mi legyen nem tudnám feldolgozni hogy kiejtem a tesót egy 99€-os versenyről.

Egyetértek vele, nem kell mártírt játszani. Ha boxmeccsről lenne szó még megérteném. :D

Élő ügyfélszolgálat