Elismerte, nem akarta kiejteni az öccsét - nem csitul a Desset-botrány
Intelligens gyereknek tünik az Insta posztbóI kiindulva.
Ez a mindenki simán kiejtené a testvérét csak én vagyok jó lelkű mindenki más szörnyeteg hát szerintem nem a legjobb hozzáállás. pókerezni ültek le ott olyan nincs, hogy azt nézed mi a jó a másiknak ha még is akkor csaló vagy ezen nincs mit szépíteni.Gondolom a verseny előtt is számoltak azzal a lehetőséggel, hogy 1 asztalra kerülnek (főleg, hogy rendeszeresen indulnak ugyanazon) Számomra elég hihetetlen, hogy ott abban a partiban kezd el valaki gondolkodni a szituáción, hogy jaj most mi legyen nem tudnám feldolgozni hogy kiejtem a tesót egy 99€-os versenyről.
Én a saját anyámat is kifosztanám ha az asztalomhoz ülne. Aki beült elfogadta a szabályokat, nincs kegyelem...
Napjaink...
"A felvételen hallható, hogy szóvá teszi, miért ültették őket már az elejétől össze, és hogy akár végig összejátszhattak volna, de nem tették."
Végülis egy sorozatgyilkos is megtehetné h nem 20 embert öl meg 10 év alatt, hanem 200-at, szóval akár hálásak is lehetünk neki. Sőt, kapjon béke Nobel-díjat! Szánalmas....
"akár végig összejátszhattak volna, de nem tették."
Ennyivel minden pro megteheti a nagyobb várható értek miatt. Baromság !
Ez a mindenki simán kiejtené a testvérét csak én vagyok jó lelkű mindenki más szörnyeteg hát szerintem nem a legjobb hozzáállás. pókerezni ültek le ott olyan nincs, hogy azt nézed mi a jó a másiknak ha még is akkor csaló vagy ezen nincs mit szépíteni.Gondolom a verseny előtt is számoltak azzal a lehetőséggel, hogy 1 asztalra kerülnek (főleg, hogy rendeszeresen indulnak ugyanazon) Számomra elég hihetetlen, hogy ott abban a partiban kezd el valaki gondolkodni a szituáción, hogy jaj most mi legyen nem tudnám feldolgozni hogy kiejtem a tesót egy 99€-os versenyről.