Én kockáztattam a legtöbb pénzt a Triton Millionon - Bryn Kenney interjú
Csak nekem ellentmondásos néhány helyen amit nyilatkozott? Az egyik oldalról már épp a határán van a túlzott magabiztosság és arroganciának. De ez nem feltétlenül lenne gond, egyrészt lehet hogy minden alapja megvan rá, másrészt mindenkinek más a személyisége.
Viszont ugyanezt:
"Összességében a bankrollom körülbelül 30-40%-át kockáztattam ezen az egy versenyen, amire mindenki azt mondta, hogy "őrült vagy". De nem érdekelt. Ha vesztek, simán elfogadom. "
ugyanígy fogalmazná meg akkor is ha elfüstölte a rollja 40%-t? Nem kétlem, hogy van az a szint ahol ezt megoldják egy vállrándítással, de éppenséggel nem tűnik túl bölcs döntésnek (most épp jól jött ki belőle)
A másik: "Aaron Zang megkérdezte, nem akarok-e alkut kötni. Én meg úgy gondoltam, hogy bár nálam van a legtöbb zseton, őrültség lenne, ha nemet mondanék erre, hiszen 7 millió dollár a tét a párbajban. Nem akartam gamblerkedni, hiába a zsetonelőny, könnyen el tud menni egy rossz szériával a stack."
Mindenkinél magabiztosabb vagyok, mindenkinél többet kockáztattam és én vagyok a legjobb. De ahol a legtöbbet lehetne nyerni, ahol biztos edge is van, ott pont szembe megy az egész cikkben vetett parasztvakítással. Tehát félreértés ne essék, egész biztos nem rossz döntés ez a részéről, csak ami image-t szeretne közvetíteni a mondanivalójával azzal nekem ez a döntés pl totál nem fér össze.
nem egy szimpatikus ember az tény, a feje is tenyérbemászó ezzel a bagoly szemüveggel, de az is tény hogy 10x akkora nyerő mint Probirs
Szedd ki neki
Ja, elég tenyérbemászó interjú. Eltervezte, hogy megnyer egy 1 milliós versenyt. Ehhez elment pár hetet pihenni, túrázni és enni. Ez meg is hozta a gyümölcsét, oda ért a döntő asztalra. Ott meg már könnyű volt, mert, a flipeket sokat gyakorolta korábban. De azért első nem akart lenni, mert benne is van emberség, megsajnálta Zanget, aki nagyon rossz körülmények között él. Kenny filantróp oldalának kifejeződése az elbukott HU.