Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > EPT Prága 2022 - Németh és Bujtás 2. napra jutott a Super High Rolleren

Pokeradmin
2022. márc. 10. 12:54

EPT Prága 2022 - Németh és Bujtás 2. napra jutott a Super High Rolleren

Tovább a cikkre

Monopoly Live
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. márc. 10. 13:07

Gyerünk Gucci Gang!
Mindent bele Balenciaga Gang!

Gizdalord
2022. márc. 10. 13:18

Áh. Akkor erről írtak a GG-s chanellbe.
Kurvára nem érint csak jelentem, hogy akkor a Németh elvileg GG security-t breachel-t avval, hogy online játszott onnan ahonnan tiltott VPN-el, vagy nem ő tolja arról az accról és ghosting van. Vagy magánhelikoptert használt. Vagy félreértem a helyzetet XD...utána jártam, nem értem félre, nem lehet csehországból GGzni.

Ezt elsősorban azért jegyzem ide meg, hogy azok egy kicsit felébredjenek akik azt hiszik, hogy nem az okoskodás és a kiskapuzásról szól a póker a legkisebb téttől a legnagyobbig.
Én személy szerint nem kívánom, hogy elvegyenek tőle bármit vagy kitiltsák (nem mint ha a kitiltást nem lehetne 2 perc alatt megkerülni), és ****ságnak tartom, hogy az emberek nem csinalhatnak azt a penzukkel amit akarnak akármelyik országban legyen az gambling, alkohol vagy akár drog.

zolcsi007
2022. márc. 10. 15:57

Pf, 60 millát pikk-pakk beleszórni nekik sem lehet egyszerű. Azért Good Luck nekik!

Masters800
2022. márc. 10. 16:31

Ahogy nézem Bujti még tolja a CoinPokeren is most.

Monopoly Live
Válasz zolcsi007 kommentjére
2022. márc. 10. 16:57

Ez a verseny nevezés Bujtinak játékpénz ahhoz képest amekkora téten tolja nap mint nap a cg-t coinpokeren. Már kiesett és több ment el cashen azóta mint a versenyen. Simán oké neki pár millát bukni sessionönként eszméletlen vagyon lehet ott...

EuroSuperPoker
2022. márc. 10. 17:55

Neaggodj nem saját pénz tolja, más pénzén gamblerkedik kicsit hátha bejön

Wild500
2022. márc. 11. 11:26

Igy van az én pénzemel tolja, most kért kölcsön 900 milliót mert az előző elfogyott :D

Kevin
Válasz EuroSuperPoker kommentjére
2022. márc. 14. 9:06

Neaggodj nem saját pénz tolja, más pénzén gamblerkedik kicsit hátha bejön

Te magadtól vagy ennyire hülye vagy valaki segít benne?

EuroSuperPoker
Válasz Kevin kommentjére
2022. márc. 14. 10:02

Kepzeld nem , es hidd el nem total saját , van benne saját is , es azt is tudom névszetint magyarok kik vannak benne még , csak nemfogom leírni , nyilvan Coinpoker is feltöltött x millio dolcsi zsebböl ,aha, mondom ezt úgy , hogy Bujtit tisztelem es 1 genusz , es emberileg is ****a csàvó..

Élő ügyfélszolgálat