EPT Prága 2022 - Németh és Bujtás 2. napra jutott a Super High Rolleren
Gyerünk Gucci Gang!
Mindent bele Balenciaga Gang!
Áh. Akkor erről írtak a GG-s chanellbe.
Kurvára nem érint csak jelentem, hogy akkor a Németh elvileg GG security-t breachel-t avval, hogy online játszott onnan ahonnan tiltott VPN-el, vagy nem ő tolja arról az accról és ghosting van. Vagy magánhelikoptert használt. Vagy félreértem a helyzetet XD...utána jártam, nem értem félre, nem lehet csehországból GGzni.
Ezt elsősorban azért jegyzem ide meg, hogy azok egy kicsit felébredjenek akik azt hiszik, hogy nem az okoskodás és a kiskapuzásról szól a póker a legkisebb téttől a legnagyobbig.
Én személy szerint nem kívánom, hogy elvegyenek tőle bármit vagy kitiltsák (nem mint ha a kitiltást nem lehetne 2 perc alatt megkerülni), és ****ságnak tartom, hogy az emberek nem csinalhatnak azt a penzukkel amit akarnak akármelyik országban legyen az gambling, alkohol vagy akár drog.
Pf, 60 millát pikk-pakk beleszórni nekik sem lehet egyszerű. Azért Good Luck nekik!
Ahogy nézem Bujti még tolja a CoinPokeren is most.
Ez a verseny nevezés Bujtinak játékpénz ahhoz képest amekkora téten tolja nap mint nap a cg-t coinpokeren. Már kiesett és több ment el cashen azóta mint a versenyen. Simán oké neki pár millát bukni sessionönként eszméletlen vagyon lehet ott...
Neaggodj nem saját pénz tolja, más pénzén gamblerkedik kicsit hátha bejön
Igy van az én pénzemel tolja, most kért kölcsön 900 milliót mert az előző elfogyott :D
Neaggodj nem saját pénz tolja, más pénzén gamblerkedik kicsit hátha bejön
Kepzeld nem , es hidd el nem total saját , van benne saját is , es azt is tudom névszetint magyarok kik vannak benne még , csak nemfogom leírni , nyilvan Coinpoker is feltöltött x millio dolcsi zsebböl ,aha, mondom ezt úgy , hogy Bujtit tisztelem es 1 genusz , es emberileg is ****a csàvó..