Ez már tényleg nem lehet igaz…
az eléggé zaklatottá tud tenni és a nem egy monitorom bánta közé elférne egy billentyűzet egér kombó :) izlések és pofonok monitorig sose jutottam, egérig rendszeresen :)
A kulcspartik döntő részét bukom, így már megszoktam. Ezért nem lesz belőlem nyerő stabilan jó pokeres. De mikor minden összejön egy nap alatt, és rendre potyog ellenem a 2-3 out, míg nekem a monster se jön be, akkor azért néha kiakadok, nem éppen Hölgyhöz méltó módon :D Vagy a legszebb, mikor szar napom van, mint ma, regizek egy versenyre, amire nem akartam, 2 perccel a kezdés előtt veszem észre, de leiratkozni már nem lehet. Fantasztikus érzés, és természetesen az első kulcspartit bukom és ki is esek vele 6 perc játék után :D Awesome
Nálam már számítógép asztal is bánta:)
Régen törtem dolgokat, mostanában valahogy semleges vagyok, nyilván nem örülök neki, de legyintek, sokszor legalább keletkezik egy jó noteom.
Emlékszem egyszer kb 10+ éve ~1200BB deepen AA-t betettem pre AJo ellen, flop JJx az olyan élmény volt, hogy egy szót sem szóltam, csak elkezdett ömleni a vér az orromból.
Beöklözöm a monitort .
Hol vagy Peti?
Ezt már kifejezettem szarul, pár egér már bánta. :)