Pokeradmin
2019. nov. 8. 12:21
Fast Poker Pot Limit Omaha asztalok - forgalmi összehasonlítás
Tovább a cikkre
gorcsev01
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. nov. 9. 23:18
Töröljėtek a cikket amíg a trollok alszanak. Nem vicc!!! NA-t énis betudok irni barmilyen excelbe akárhányszor. Rakjatok munkát a cikkekbe, megfog térülni. A munka.
Aenima
2019. nov. 9. 23:49
Az utóbbi időkben elég sok hibát vélek felfedezni a PA cikkeiben, kommunikációjában. Amik érzésem szerint (mivel másra alapozni nem tudok ez ügyben) felületességből, "nemtörődömségből" keletkeznek.
Ezt nem rosszindulatból írtam. Csak jelzésként. Régi olvasótok vagyok.
Persze mindenki tudja, de a második táblázatban is PLO az NL helyett. Ha már arról van szó...
Kovi1980
2019. nov. 10. 1:08
nekem bejön, remélem a kövi cikk PLO omaha HI/low cashről lesz, mert nekem az a kedvencem a pokerjátékok közül, mondjuk legjobban holdemhez értek de a hi/lowt élvezem legjobban (lehet hogy fish vagyok benne? :) )
rolhun88
2019. nov. 10. 10:38
(lehet hogy fish vagyok benne? )
IGEN AZ VAGY.
Kovi1980
Válasz rolhun88 kommentjére
2019. nov. 10. 14:47
(lehet hogy fish vagyok benne? )
IGEN AZ VAGY.
köszi a megelőlegezett bizalmat :D
Flush67
2019. nov. 10. 15:30
Esterházy Péter: "... ... ..."
Admin
Válasz gorcsev01 kommentjére
2019. nov. 10. 18:23
Töröljėtek a cikket amíg a trollok alszanak. Nem vicc!!! NA-t énis betudok irni barmilyen excelbe akárhányszor.
Köszönjük a visszajelzést.
Az NA a táblázatban azt jelenti, hogy az adott teremben az elemzett játéktípust nem találtuk meg, kvázi forgalma sincs. Azért hagytuk benne a táblázatban ezeket a termeket/hálózatokat mégis, hogy aki ránéz egyből lássa ezt, hiszen úgy véljük ennek is információtartalma van. Közben magyarázatként is odaírtuk azt, hogy az NA mit jelent, ez valóban lemaradt.
Az utóbbi időkben elég sok hibát vélek felfedezni a PA cikkeiben, kommunikációjában. Amik érzésem szerint (mivel másra alapozni nem tudok ez ügyben) felületességből, "nemtörődömségből" keletkeznek.
Ezt nem rosszindulatból írtam. Csak jelzésként. Régi olvasótok vagyok.
Persze mindenki tudja, de a második táblázatban is PLO az NL helyett. Ha már arról van szó...
Neked is köszönjük a visszajelzést. Sok-sok cikkel és hasznos anyaggal igyekszünk a pókerközösséget szolgálni, időnként biztosan becsúsznak hibák (az NL például tényleg nem illett a PLO táblázatba, ezt javítottuk, köszi!). Kérlek segítsetek ilyenkor azzal, hogy egy hozzászólásban jelzitek nekünk, ha valamit elírunk, elrontunk. Igyekszünk erre persze figyelni, de néha vannak hibák sajnos annak ellenére is, hogy ezek minimalizálására törekszünk.
A pókertermek adott játéktípus szerinti forgalmi elemzésénél is szívesen vesszük ha egy terem regulárja jelzi, ha esetleg valamit elnéztünk volna, hiszen minden terem minden játéktípusára soha nem látunk rá úgy, mint valaki aki rendszeresen ott játszik.
Admin
Válasz Kovi1980 kommentjére
2019. nov. 10. 18:25
nekem bejön, remélem a kövi cikk PLO omaha HI/low cashről lesz, mert nekem az a kedvencem a pokerjátékok közül, mondjuk legjobban holdemhez értek de a hi/lowt élvezem legjobban (lehet hogy fish vagyok benne? :) )
Szia. A PLO Hi-Lo nem szerepelt az eredeti tervekben ennél a sorozatnál, de ha van rá igény akkor összerakjuk. Várhatóan sok teremnél lesz NA vagy nulla a forgalomnál.
Előkészületben vannak:
[*]Short Deck forgalmi elemzés (itt a PS-en és az iPokeren például nem látunk rá a forgalomra, kérlek jelezzétek, ha esetleg mégis van mód megnézni)
[*]HU Cash Game forgalmi elemzés
[*]