Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Feladta magát a PokerStars alapítója, Isai Scheinberg

Pokeradmin
2020. jan. 27. 18:11

Feladta magát a PokerStars alapítója, Isai Scheinberg

Tovább a cikkre

Greyboy
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jan. 30. 0:07

Aztan szepen vissza is vasarolhatna a PS-t...régi szép idok, amikor meg torodtek a jatekosokkal...

sakkos000
2020. jan. 30. 4:13

Ha nincsen RB, de legalább support lenne. Ma a legrosszabb supportja a PS-nek van, PS.EU-n 17 nap után válaszoltak egy viszonylag fontos ügyemre. PS.es-en elütöttem PIN-t zárolták a számlámat azóta semmi, 15 napja. Mi van ha összejátszást jelentenék, botot v egyéb csalást? Azt is már telibe sz@rják?

Lyukszormok
2020. jan. 30. 9:32

Ha nincsen RB, de legalább support lenne. Ma a legrosszabb supportja a PS-nek van, PS.EU-n 17 nap után válaszoltak egy viszonylag fontos ügyemre. PS.es-en elütöttem PIN-t zárolták a számlámat azóta semmi, 15 napja. Mi van ha összejátszást jelentenék, botot v egyéb csalást? Azt is már telibe sz@rják?

Pontosan!
Tobb mint fel eve minden emailjuk igy kezdodik: First of all, please accept my apologies for the delay in replying to your email. This is due to the high volume of emails we are currently dealing with, which has affected our response time.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy b*sszatok szajba magatokat, legalabb akkor erre koltsetek az elvett rbbol, hogy azt a boduletes mennyisegu emailt legyen ki feldolgozza...

zo6Hwf
2020. jan. 30. 13:22

I feel your pain!

Élő ügyfélszolgálat