Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Finding Equilibrium - check-raise LLinusLLove módra

regie
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. márc. 29. 0:59

Ugy lattam nl5k , mind1

regie
Válasz daniboy kommentjére
2020. márc. 29. 1:03

Abban is igazad van h tobb mint 50%

regie
2020. márc. 29. 9:32

En is szoktam raiselni ilyen helyzetben, viszont mivel mondtad h turn az ellenfel ranget kell nézni, scare card az A, viszont hiba szerintem riveren betolni.

Lefty Gekko
Válasz regie kommentjére
2020. márc. 29. 13:06

En is szoktam raiselni ilyen helyzetben, viszont mivel mondtad h turn az ellenfel ranget kell nézni, scare card az A, viszont hiba szerintem riveren betolni.

A flop OESD, GS blöff XR rangenek, szerinted scare card egy A, amin kiegészültek a sorai?

regie
2020. márc. 29. 14:52

Sztem igen, mivel A5 stb check raise lehet. Nala lehez minden pár is, ami turn nehéz helyzetben van. Thin Velue a River Bet. Sok A2-5 nalam flop check, de akar betelhet is vele. 45 lehet flop check raise is. En nem néztem meg a videot, de sztem az A turn inkabb segít mint art heronak. Lehet tul makacs vagyok

daniboy
2020. márc. 29. 15:04

Csak én érzem ellentmondásosnak hogy "makacs" véleményed van olyasmiről amit meg sem néztél?

regie
2020. márc. 29. 15:37

Azt gondolná az ember, hogy mindenki Llonuslove-ot támogatja, mivel a legnagyobb nyerő, de mar sejtem, h tévedett!

Élő ügyfélszolgálat