Pár napig erőt gyűjt, elemez, majd visszatér és kivégzi ezt a kis picsahuszár Vidi drukkert.
A legelső (számomra) ismeretlen kihívó a földbe döngöli. Kellemetlen...
Most mondhatnam, hogy én megmondtam, de én megmondtam...
Elég kemény minusz... Nem találja az ellenszert...
Az örök kérdés felmerül: eddig csak szerencséje volt és most belekerült egy mezei pech szériába (hiszen a minta, mint tudjuk, nevetségesen kicsi ilyen nagy varianciájú játéknál), vagy közel tényleg ekkora edge alakítható ki skillben a korábban legjobb játékos ellen is? 5-10bb/100 már óriási dolognak tűnik.
Én az utóbbira szavazok.
Respect Gaflond felismerésére.
WP!
(sikerült akaratom ellenére törölni a mobilról küldött hozzászólásomat, mert nincs lehetőség/nem felhasználó barát szerkeszteni azt, most PC-ről írok. Ritkán találkozni ennyire rossz applikácóval, mint ami itt áll rendelkezésre)
10k lo**** minta, de ezt Dan megcafolja (ha akarja:)) ) holdemben siman van akar 15-20k hand-es godmode..
10k lo**** minta, de ezt Dan megcafolja (ha akarja:)) ) holdemben siman van akar 15-20k hand-es godmode..
JNandezék is arról beszéltek tegnap, hogy Galfond mennyire tér el a GTO-tól már preflop, nemhogy post. Az alapesetben ideális 80-85% range-dzsel szemben 90-95%-ot játszik ami nem tűnik óriási eltérésnek de HU-ban minden partiban elköveti ezeket a hibákat (túl light-an 3betel, nem dob eleget stb.) és így, ahogy danfiu is írja, saját magát hozza olyan helyzetekbe amiket egyszerűen képtelenség pluszosra kihozni egy Top playa ellen.
Szó ami szó, nem elég, hogy Veni ownolja, de még rá is tesz több lapáttal, hogy még sebezhetőbb legyen.
Galfond szerencséjére vannak ilyen prok, akik ki elemzik a játékát es a forumokban olvashatja a sok bölcsességet!