GGPoker - szoftver-update a WSOP Online előtt
Érdekes nekem megkellett változtatnom a nevemet ...
Van valakinek hasonló tapasztalata? Amikor a wsop-ra külön regisztrálni kell a regisztrációs kérdőívbe nem lehet egyszerűen bele irni..Próbáltam bemásolni is a nevem de semmi.. Az évszámoknál is el van csuszva a legördülő rész.. Gondoltam nálam van a hiba és újra indítottam a gépem de úgy is ez van.. Ez elég siralmas mert pont arra a versenyre volt jegyem..
Kedves coolerkiller!
Arra kérnénk, hogy amennyiben Akadémiás a regisztrációd, vedd fel velünk a kapcsolatot, igyekszünk segíteni, hogy mihamarabb megoldódjon a probléma!
Érdekes nekem megkellett változtatnom a nevemet ...
Van valakinek hasonló tapasztalata? Amikor a wsop-ra külön regisztrálni kell a regisztrációs kérdőívbe nem lehet egyszerűen bele irni..Próbáltam bemásolni is a nevem de semmi.. Az évszámoknál is el van csuszva a legördülő rész.. Gondoltam nálam van a hiba és újra indítottam a gépem de úgy is ez van.. Ez elég siralmas mert pont arra a versenyre volt jegyem..
Hu azért megkönnyebbültem hogy nem vagyok egyedül ezzel..Probáltam uninstalálni is a szoftvert de semmi változás..Azért ez elég ordas hiba egy olyan teremtől ahol wsop-t szervezik..
Kedves Játékosok!
Többen jeleztétek a regisztrációs űrlap kitöltése közben felmerülő problémát.
Időközben felvettük a kapcsolatot a teremmel, de azt tanácsolnánk, hogy Ti is írjatok a GGPoker ügyfélszolgálatának, hogy mihamarabb megoldódjon a probléma.
Kedves Játékosok!
Többen jeleztétek a regisztrációs űrlap kitöltése közben felmerülő problémát.
Időközben felvettük a kapcsolatot a teremmel, de azt tanácsolnánk, hogy Ti is írjatok a GGPoker ügyfélszolgálatának, hogy mihamarabb megoldódjon a probléma.
Ugyanez van nálam is... Még jó, hogy felvetetted, vasárnap néztem volna mint a partra vetett bálna, hogy nem játszhatom le a jegyem (remélem tud segíteni rajtunk a PA). Ez így elég szánalmas.