Mi aza bumhunting?
Minden évben kiderül többször hogy nem tiszta az online poker. ( multiacc, botok, meg mi a tököm) 12 éve követem a bátyám révén az eseményeket, és mindig ez a vége. nem tiszta, és a termek is egytől egyig sárosak. az összes online poker felület egy gyenge álca alá rejtett kaszinó feeling.. gusztustalan az egész.mikor tudod hogy botok ellen játszol de a terem nem ismeri el, mikor nonstop potyog a szar és hiába küzdesz nem ismeri el a terem. Pokerstarson bátyámat kitiltották 2011-ben, mert hiába bizonygatta hogy ellene csalnak, a stars mindig sablonokat írt, egyszer kivizsgálta az ügyet, és utána hiába jött nekik bármivel nem foglalkoztak vele. Ő meg annyiszor anyázta őket hogy egyszer megunták és kitiltották. rá 4 évre regeltem én is , és ugyanaz történt velem is. Majd egyszer írtak hogy orosz ip-vel probáltak belépni a fiókomba de a token miatt nem tudtak, és rá pár napra kaptam egy mailt a starstól hogy összejátszás áldozata lettem nl25-en és visszautaltak 18$-t... de náluk nem lehet csalni? undorító az egész onlinepoker ahogy van egy nagy lehúzás.
De főleg a cashgame érintett inkább a csalás lehetőségében nem? Tourokon kevés lehetőség van, hogy csaljanak ellenünk (kivéve ha a terem csaját botjait futattná a versenyeken, de azt azért csak nem csinálják. )
Oké meg van mi az a bumhunting.
De főleg a cashgame érintett inkább a csalás lehetőségében nem? Tourokon kevés lehetőség van, hogy csaljanak ellenünk (kivéve ha a terem csaját botjait futattná a versenyeken, de azt azért csak nem csinálják. )