Egy nagyon fontos dolgot szerintem kifelejtesz ebből a képletből. A pókert nem kell feltétlen azért játszani, hogy plusszos legyél. Megvan rá minden bolondnak az esélye, de a póker az lehet egyben kikapcsolódás / hobbi / kaszinózás élmény, amik közül a tőzsde igazán egyiket se adja vissza. Oda mindenki azért megy hogy nyerjen. A pókerbe ez nagyon nincs így.
Pont ezen agyaltam tegnap, hogy nagyon felhajtják itt az akadémián ezt a cuccot, kellenek a fishek vagy mi van ? Mert a tőzsdés kereskedés is főleg a kryptos meg a daytradinges azért elég erősen zero sum játék nem? És kell a friss hús amit lehet nyúzni XD
Nem úgy szól a mondás ha a takarító is tudja hogy melyik részvényt kell venni akkor már rég eladni kellene.
Nem értek a kriptohoz, laikusként annyit látok, hogy full mesterségesen van felhajtva az ára és megy a pump and dump ezerrel. Olvastam valahol hogy erre egész firm-ek vannak.
Szerintem ez olyan rohadt shady szar, hogy az csak na, és ráadásul semmi szabályozás nincs vagy ilyenek, lehetetlennek tartom, hogy nincs full visszaeles az egesszel egy csomo helyen.
Raadasul mint gamer nekem baromira ****** a csoromet hogy a videokártya piacot pl fullra tonkre rakta, bar en idobe vettem kartyat, és emellett az energiafogyasztása az egésznek olyan rohadt magas, hogy most így a föld felégetésének a határán elég abszurdnak tűnik az egész globális képet nézve.
Valsz ezek miatt huzom a szam az egeszre. Olyan ez mint a gold rush volt. Vannak a story-k hogy páran milyen miliomosok lettek, aztán a 99% bolondról meg nem olvasol a sajtóban, akik a gatyájukat is elbukták az egésszel.
Nem úgy szól a mondás ha a takarító is tudja hogy melyik részvényt kell venni akkor már rég eladni kellene.
Nem értek a kriptohoz, laikusként annyit látok, hogy full mesterségesen van felhajtva az ára és megy a pump and dump ezerrel. Olvastam valahol hogy erre egész firm-ek vannak.
Szerintem ez olyan rohadt shady szar, hogy az csak na, és ráadásul semmi szabályozás nincs vagy ilyenek, lehetetlennek tartom, hogy nincs full visszaeles az egesszel egy csomo helyen.
Raadasul mint gamer nekem baromira ****** a csoromet hogy a videokártya piacot pl fullra tonkre rakta, bar en idobe vettem kartyat, és emellett az energiafogyasztása az egésznek olyan rohadt magas, hogy most így a föld felégetésének a határán elég abszurdnak tűnik az egész globális képet nézve.
Valsz ezek miatt huzom a szam az egeszre. Olyan ez mint a gold rush volt. Vannak a story-k hogy páran milyen miliomosok lettek, aztán a 99% bolondról meg nem olvasol a sajtóban, akik a gatyájukat is elbukták az egésszel.
Így van, Tir-X kolléga jól leírta. A bitcoinon túl van az igazi kripto, azon túl kell lépni. Idővel a bitcoin szépen visszaesik és a többi altcoin aminek van hétköznapi felhasználása azok kerülnek előtérbe. De kétségtelen ez még nagyon kezdetleges, de szerintem 5-10 éven belül már érezhető változásokat fog hozni.
Addig meg halászni kell a zavarosba :)