Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Ha Postle csalt, retteghet - Galfond beleállt az ügybe

freeSolo74
Válasz peti29 kommentjére
2020. szept. 26. 11:14

Tök mindegy, mi a topik témája, vagy címe, láthatólag két lépésben összeköt bármit azzal, hogy sz*rul jött ki a lépés (megint).

Te peti, nem foglalkoznál azzal inkább, hogy láthatólag van egy problémád, és azt megoldd? Ahelyett, hogy mindenhol mutogatod?

Például, ha folyton bukod a nagy emeléseid olyanok ellen, akik minden szirsz*arral megadják, kezdhetnéd azzal ,hogy abbahagyod a nagy emeléseket olyanok ellen, akik minden szirsz*rral megadják, hm?

csiga19794
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. szept. 26. 11:42

"abbahagyod a nagy emeléseket olyanok ellen, akik minden szirsz*rral megadják,"
Ezt kifejtenéd bővebben is?

freeSolo74
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. szept. 26. 11:46

Láthatólag nem tudja elviselni / feldolgozni, amivel ez jár. Ha nem tudja, minek erőlteti.

maxzol22
2020. szept. 26. 12:35

Szerintem csak nem valo neki a poker.
van ez igy neha sajnos, ugy lattom nala azert tobb problema is van egyidejuleg sajnos

csak egy jo tanacs peti, hagyd a pokert par hetig , es ha tovabbra is mindig tiltre mesz es nincs elorelepes , hagyd ra

Axe
2020. szept. 26. 12:40

Közvetítői segítség szerintem legalább egy régi BPO-n is volt...
Nem írok róla többet, mert bizonyítékom nincs de ha az eredményeket megnézed rájöhetsz magadtól is.

SötétEgér
Válasz Axe kommentjére
2020. szept. 26. 13:42

Pedig Petikém, egy overpár heavy range ellen öröm játszani, főleg, hogyha preflop sizing tellel súgnak is...

Lefty Gekko
2020. szept. 26. 14:47

Lehet csak a Cash Out Kobold játszik petivel.... Úgy tudom, hogy ilyenkor kell 4-5 limittel feljebb lépni és akkor visszaadja!!!!!!!!

Sanyi_a_macska
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. szept. 26. 15:05

"abbahagyod a nagy emeléseket olyanok ellen, akik minden szirsz*rral megadják,"
Ezt kifejtenéd bővebben is?

stratégiát légyszi ne posztoljatok már így is elég nehéz a játék :)):)):)):))

van Gerwen
Válasz Sanyi_a_macska kommentjére
2020. szept. 26. 17:17

Nem gondoltam volna, hogy "napi mákos iván" után érkezni fog ide még egy nála is unalmasabb és frusztráltabb inas, köszönjük petike. :D

-JustARide
2020. szept. 28. 15:08

első ontopic komment:

csak beletekertem a videóba, és ahol Ászmagas flusshel csak x-callol mert tudja kb hogy színsor van az ellenfélnél már kb biztos a csalás :D és 50perces a videó :D

Élő ügyfélszolgálat