Tök mindegy, mi a topik témája, vagy címe, láthatólag két lépésben összeköt bármit azzal, hogy sz*rul jött ki a lépés (megint).
Te peti, nem foglalkoznál azzal inkább, hogy láthatólag van egy problémád, és azt megoldd? Ahelyett, hogy mindenhol mutogatod?
Például, ha folyton bukod a nagy emeléseid olyanok ellen, akik minden szirsz*arral megadják, kezdhetnéd azzal ,hogy abbahagyod a nagy emeléseket olyanok ellen, akik minden szirsz*rral megadják, hm?
"abbahagyod a nagy emeléseket olyanok ellen, akik minden szirsz*rral megadják,"
Ezt kifejtenéd bővebben is?
Láthatólag nem tudja elviselni / feldolgozni, amivel ez jár. Ha nem tudja, minek erőlteti.
Szerintem csak nem valo neki a poker.
van ez igy neha sajnos, ugy lattom nala azert tobb problema is van egyidejuleg sajnos
csak egy jo tanacs peti, hagyd a pokert par hetig , es ha tovabbra is mindig tiltre mesz es nincs elorelepes , hagyd ra
Közvetítői segítség szerintem legalább egy régi BPO-n is volt...
Nem írok róla többet, mert bizonyítékom nincs de ha az eredményeket megnézed rájöhetsz magadtól is.
Pedig Petikém, egy overpár heavy range ellen öröm játszani, főleg, hogyha preflop sizing tellel súgnak is...
Lehet csak a Cash Out Kobold játszik petivel.... Úgy tudom, hogy ilyenkor kell 4-5 limittel feljebb lépni és akkor visszaadja!!!!!!!!
"abbahagyod a nagy emeléseket olyanok ellen, akik minden szirsz*rral megadják,"
Ezt kifejtenéd bővebben is?
Nem gondoltam volna, hogy "napi mákos iván" után érkezni fog ide még egy nála is unalmasabb és frusztráltabb inas, köszönjük petike. :D
első ontopic komment:
csak beletekertem a videóba, és ahol Ászmagas flusshel csak x-callol mert tudja kb hogy színsor van az ellenfélnél már kb biztos a csalás :D és 50perces a videó :D