Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Harc a regularok ellen - a PokerStars újítást vezetett be a cash game várólistáknál

Pokeradmin
2020. szept. 30. 12:38

Harc a regularok ellen - a PokerStars újítást vezetett be a cash game várólistáknál

Tovább a cikkre

allinkamikaze
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. szept. 30. 12:48

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

bogeszmix
2020. szept. 30. 12:55

Ez így mi a tököm már... Mondjuk engem nem érint mert én inkább Zoom-ozok, dee ez így mi? Senki nem fog fegyvert a fejéhez a "gyengébb" képességű játékosnak, hogy szórja a pénzét.. Ha meg valaki osztogatja, akkor miért ne fogadnám el ha nekem akarja adni? Ha meg nem akar bukni és a játék élvezetéért játszik, akkor menjen play money-ra. Jó, hogy nem már bevezetik azt is, ha fogja a kis lapocskáját és riveren mondaná neki a szoftver, hogy vigyázz!! mert épp vesztészre állsz, de most még kiszállhatsz és az a csúnya gonosz másik játékos aki ki akar téged fosztani, ne tudja ezt megtenni. Vicc..

maxzol22
2020. szept. 30. 13:47

Mindig van lejjebb ugy nezz ki..

Vajon mi lesz a kovetkezo lepes?

Dino12
2020. szept. 30. 13:52

szerintem a gg sokkal jobb terem. a várólistájuk grafikája is szebb.

KisMuck
2020. szept. 30. 15:05

Nem tudom, hogy vágjátok e, de az összes ilyen és hasonló ocsmány húzásukat a .es oldalon tesztelték. Évek óta ez a beültetős rendszer működik ott és még csak hasonló maszlaggal sem körítették, mint most a fő piacon, ahogy a cikkben olvasható. Ez a három pontban felsorolt nyavalya nem is létezett, de ez már tényleg nevetséges porhintés. A beültetés .es úgy történt/történik, hogy szépen a képességeidhez mérten ültet az asztalokhoz, mint anno a party asztal-regular szelektálós botránya. És ez nem vicc és nem összeesküvés-/csalás elmélet, ez valóban így van! Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint sokan azzal sincsenek tisztában, hogy ha nagyon asztalt akarsz szelektálni, akkor büntetést kapsz bazze, komolyan! Nem ülhetsz be x percig, ha kiülsz. A kiülés button be van vörösödve, ha pedig bezárod az asztalokat, akkor asztalszámtól függően 1-2 órára is letilthatnak! Persze egy jó ideje, mióta csak 4 asztalozni lehet, már nem nagyon tudsz órás büntiket kapni(nevetséges, beszarok!), de a lényeg, hogy ez a szankcionálás hatványozódik, ha több asztalt zársz be. E mellet az .es-ről mondanom sem kell, hogy 0 RB, de legalább magasabb rake...

trboo
2020. szept. 30. 15:12

várólistán még nem volt lottósorsolás,ide is bevezették.
következőre a beállításaid is(skin,avatar,stb..) minden belépés után random sorsolással fognak változni,aznap vagy úgy játszol,vagy kiléptet aznapra

bogeszmix
2020. szept. 30. 15:16

Még azt eltudnám képzelni, hogy erősebb kezet kapok mint, ő akkor megcseréli a rendszer az ő kezével, így előnyhöz juttatva a fisht. Lehet be is terjesztem a PS-nek. /irónia-alert/

csiga19794
2020. szept. 30. 18:14

"Azért vezettük be ezt a funkciót, hogy igazságosabbá tegyük a játékot..."
Ez a sorsolásos téma ellentmond egy picit ennek.

aggressivepostflopcbet
2020. szept. 30. 18:24

spin&wait

Élő ügyfélszolgálat