Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Hatalmas nyeremény - Németh András $283.086-t húzott be a GGPoker $10k High Rollerén!

Pokeradmin
2021. márc. 5. 12:44

Hatalmas nyeremény - Németh András $283.086-t húzott be a GGPoker $10k High Rollerén!

Tovább a cikkre

palinka87
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. márc. 5. 14:41

Így érdemes alkut kötni.

szroli
2021. márc. 5. 15:21

Grat neki.

Cypress
2021. márc. 8. 11:18

Úgy tudom az első két hónapot fél milliós mínusszal zárta, ráfért már egy win.

SzolnokArca
2021. márc. 11. 9:11

Szép nyeremény! GG!

cappy16
2021. márc. 11. 14:37

Meno!
Mondjuk meg igy is -766ezer dollarban van, de kit erdekel.

vargassss
Válasz cappy16 kommentjére
2021. márc. 11. 16:40

Meno!
Mondjuk meg igy is -766ezer dollarban van, de kit erdekel.

Mondjuk all-time meg igy is tobb millio dollar plusszban van, de kit erdekel. Te talaltal egy site-ot, ahol a rendelkezesedre allo publikus adatok szerint minuszban van versenyeken. Kizarolag ez a fontos.

Farhatas Belabacsi, meg a parizeres Lefty Gekko melle elmehetne o is lapatolni vagy valami tisztesseges munkat vegezni, ha jol gondolom, ugye? :D

csufi
2021. márc. 11. 17:17

tavaly áprilisig másik néven tolta GG-n (PokerBluff1) 1,273.572 profitja volt

cappy16
Válasz vargassss kommentjére
2021. márc. 14. 16:18

Mondjuk all-time meg igy is tobb millio dollar plusszban van, de kit erdekel. Te talaltal egy site-ot, ahol a rendelkezesedre allo publikus adatok szerint minuszban van versenyeken. Kizarolag ez a fontos.

Farhatas Belabacsi, meg a parizeres Lefty Gekko melle elmehetne o is lapatolni vagy valami tisztesseges munkat vegezni, ha jol gondolom, ugye? :D

2 site-on talaltam a nyeremenyeirol infokat, erre alapoztam h minuszban van. Orulok ha 1 magyar pokeres sikeres, ez engem is motival. Nem karogni akartam h menjen el dolgozni, pusztan csak meglattam a nagy nyeremenyt, rakerestem es ezt lattam, ennyi. Gratulalok a nyeremenyeihez!

Élő ügyfélszolgálat