Holz összejátszással vádolt meg két brazil játékost - a Finding Equilibrium elemzése
nettó bullshit ez a magyarázat, fel is b.szott.
obv h az open rangeből dobhat, de az AJo biztos releváns profit lesz :)
GLGL Fedor!
Mert te aztán értesz hozzá! Ki vagy te itt, hogy a brazilokat minősítsd?
GLGL brazilregek!
Mert te aztán értesz hozzá! Ki vagy te itt, hogy a brazilokat minősítsd?
GLGL brazilregek!
Dobható az AJ. Főleg így, hogy a két brazil omaházott. :D
23bbről beszél de a kép alapján 25, miért kamuzik ? Összjáték lehetséges, viszont 1 hand nem biztos hogy elegendő a bizonyításhoz, én sokszor dobtam AA-t is preflop, mert épp belemerültem valami másba és közben FT-n lejárt az időm, bár gondolom itt alapos megfontolás után dobott. Ha handhistory alapján softplayerlt volna ellene akkor 888poker kitiltotta volna őket, de gondolom ezt nem tudták bizonyítani, aki vádolja őket ő pedig csak egy tipikus "bad loser" aki gondolom sírt mert kiesett FT előtt
Ja Fedkr Holz tipik bad loser
sikeres ember is lehet bad loser, fogalomzavarod van akkor ne szólj hozzá... rosszul viseli a vereséget, fociban is vannak ilyen csapatok pl Real Madrid elég sikeres? tipikus bad loser csapat, képtelenek gratulálni a jobbnak, képtelenek fair playre és mindig a bíró vagy XY a hibás, sosem ők
sikeres ember is lehet bad loser, fogalomzavarod van akkor ne szólj hozzá... rosszul viseli a vereséget, fociban is vannak ilyen csapatok pl Real Madrid elég sikeres? tipikus bad loser csapat, képtelenek gratulálni a jobbnak, képtelenek fair playre és mindig a bíró vagy XY a hibás, sosem ők