Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Ilyen van? - Pierre Kauert úgy esett ki a WSOPC Main Event döntőjében, hogy nem vesztette el a leosztást

Pokeradmin
2023. jan. 25. 11:24

Ilyen van? - Pierre Kauert úgy esett ki a WSOPC Main Event döntőjében, hogy nem vesztette el a leosztást

Tovább a cikkre

bexi34
Válasz Pokeradmin kommentjére
2023. jan. 25. 12:52

Azért az osztónak illett volna meggyőződnie a boardról és kitenni az 5 legerősebb lapot, ahogy az elő van írva!De itt semmi ilyesmi nem történt.

csöcsike
2023. jan. 25. 14:01

tiszta duna poker szint :d

Bandesz87
2023. jan. 26. 3:10

Kérlek ne cikizzetek ki!
Hogyan lehet megtanulni pontosan mikor van felezés és mikor nem.(általánosságban, nem ennél a partinál) Sosem volt ez tiszta számomra, van esetleg erről egy cikk vagy valaki elmagyarázná rendesen? Köszönöm.

regie
2023. jan. 26. 4:47

A közös lapokat kell figyelembe venni és azt ami nálad van. Pl AAAA Q a board és nálad és nála is van egy K a saját lapjaitok között .

Szóval nalad van egy QK , nála meg KJ . AAAA Q a kozos lap.5 lapot kell figyelembe venni a hét lapból. Igy lett mindkettőtöknek A poker K magas kísérővel .

Gizdalord
Válasz regie kommentjére
2023. jan. 26. 15:12

A közös lapokat kell figyelembe venni és azt ami nálad van. Pl AAAA Q a board és nálad és nála is van egy K a saját lapjaitok között .

Szóval nalad van egy QK , nála meg KJ . AAAA Q a kozos lap.5 lapot kell figyelembe venni a hét lapból. Igy lett mindkettőtöknek A poker K magas kísérővel .

https://thumbs.gfycat.com/AffectionateAssuredFlee-size_restricted.gif
Face palm
(nem tudom gif-et, hogy kell berakni ide h megjelenjen)

regie
2023. jan. 26. 19:46

Lehet nincs igazam. Mióta leirtam , azóta agyalom , hogy ugy van e a poker

daniboy
Válasz Gizdalord kommentjére
2023. jan. 27. 1:37

https://thumbs.gfycat.com/AffectionateAssuredFlee-size_restricted.gif
Face palm
(nem tudom gif-et, hogy kell berakni ide h megjelenjen)

Ha feltöltés után rányomsz az 'insert inline'-ra, akkor beteszi... de úgy látom gif az nem támogatott vagy legalábbis csak képként jelent meg nekem is

daniboy
Válasz Bandesz87 kommentjére
2023. jan. 27. 1:47

Kérlek ne cikizzetek ki!
Hogyan lehet megtanulni pontosan mikor van felezés és mikor nem.(általánosságban, nem ennél a partinál) Sosem volt ez tiszta számomra, van esetleg erről egy cikk vagy valaki elmagyarázná rendesen? Köszönöm.

Holdemben az öt legerősebb lapot vesszük figyelembe. A saját 2 zárt és a közös 5 kárytából alakul ki a lapod ereje, ahogy az ellenfél(ek)é is. Akár felhasználhatod mind a két zárt kárytád, vagy egyet vagy akár egyet sem a boardot játszva. Ha ez a laperő megegyezik a két vagy több játékosnál, akkor van felezés/osztás.

Élő ügyfélszolgálat