ImLividBuddy a legnagyobb high roller nyerő a GG hálózatban
Csak feltételezés részemről, de elképzelhető, hogy ezek a grafikonok nem jelentenek semmit? Ilyen varianciát nem biztos, hogy felvállalnak. Nincs annak realitása, hogy közös bankrollal játszanak, vagy legalábbis valamilyen megállapodás van néhány kiemelkedő tudású játékos között?
Na ezek nem piti grafikonok.
A nyerők dobogójának alsó fokát PyramidOfSkulls foglalja el, aki valószínűleg az amerikai high roller profi, a 24 millió dolláros élőtorna nyereménnyel rendelkező Jake Schindler.Ez az információ mik alapján valószínűsített?
Ez ek valóban nem piti grafikonok, gratulálok Nekik, a nyerőknek és vesz tőknek egyaránt. Remélem, hogy Pro birs minden képp visszatalál mi hamarabb a nyerő ösvényre és meg kopasztja az Ázsiai üzlet embereket.
Ez az információ mik alapján valószínűsített?
Roli neked híradósnak kéne menned... olyan szinten műveled a tények száraz közlését, mint senki....
Nincs annak realitása, hogy közös bankrollal játszanak, vagy legalábbis valamilyen megállapodás van néhány kiemelkedő tudású játékos között?
Be-szarás :D
én épp ma gondoltam hogy tolok egy sessiönt a 25Ksokon ha már ennyire reklámozva van, meg pár 5Kst is bevettem volna mert aprópénz ugye, de nem enged regisztrálni, meghívásos lett a verseny :(