2013
Extrém ruszki-style 5bet allé 23s
2014
ferdeszemű rizspálesz-style
Az 5 bet ollé már régóta megy. :D Csak mi nem merjük (amatőrök) meglépni lightan. :)
A kínaiak meg minél többen jönnek, annál jobb! :P
2013 lesz a leakhunter korszak, amikor a nyertes játékosok csak egymást láthatják, és kénytelenek lesznek a statisztikákat bújva megfejteni a másik gyengeségeit. :P
Jó nem károgok, starson nem lesz ilyen soha. Vagy átmegyek a PKR-re. :P
Kínaik igazán jöhetnének már milliós rajokban.
Kínaik igazán jöhetnének már milliós rajokban.
Bumhuntingot simán meg lehetne oldani
HU asztalokat anonymussá kéne tenni
Vagy ZOOM-ot kéne HU-ból csinálni... lenne 600 ember egy "játékostalonba" mint a rendes 6max ZOOM-ba de itt csak 2 ember ülne egy aszatalánl és keverednének mindegyik leosztás után
Már régóta várom ezt mikor vezetik be...jó lenne zoom tournament HU is
Tounamentbe márcsak azért is lenne jobb mint a sima HU tournament , mert itt nem kéne órákat várni amig mindegyik páros végez
lol, a triple range merging az csak egy vicc. Nem jelent semmit, csak ilyen trollkodás.
Az rng nem "csalik", hanem csal szerintem, és a "Where raises get respect" jobb lett volna úgy fordítva, hogy "ahol tisztelik az emeléseket". Súlya bárhol lehet, de alacsonyabb szinteken hajlamosabbak kíváncsiság-callokra, még akkor is, ha érzik a súlyát
lol, a triple range merging az csak egy vicc. Nem jelent semmit, csak ilyen trollkodás.
Az rng nem "csalik", hanem csal szerintem, és a "Where raises get respect" jobb lett volna úgy fordítva, hogy "ahol tisztelik az emeléseket". Súlya bárhol lehet, de alacsonyabb szinteken hajlamosabbak kíváncsiság-callokra, még akkor is, ha érzik a súlyát
Nyilván a csalik nem helyes, de ezt szokás így mondani (guglizd meg: "csalik az rng"), és egy ilyen cikk esetében belefér szerintem.
Attól , hogy nit SnGs vagy, és nem használod, még létezik a Triple Range Merge :D