Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Infografika az online póker stratégiai evolúciójáról

kry
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. márc. 13. 15:01

2013
Extrém ruszki-style 5bet allé 23s
2014
ferdeszemű rizspálesz-style

CsabiST
Válasz kry kommentjére
2013. márc. 13. 16:07

Az 5 bet ollé már régóta megy. :D Csak mi nem merjük (amatőrök) meglépni lightan. :)
A kínaiak meg minél többen jönnek, annál jobb! :P

Matt Coburn
Válasz kry kommentjére
2013. márc. 13. 16:11

2013 lesz a leakhunter korszak, amikor a nyertes játékosok csak egymást láthatják, és kénytelenek lesznek a statisztikákat bújva megfejteni a másik gyengeségeit. :P

Jó nem károgok, starson nem lesz ilyen soha. Vagy átmegyek a PKR-re. :P

Bél@
2013. márc. 13. 16:30

Kínaik igazán jöhetnének már milliós rajokban.

Maxxxika
Válasz Bél@ kommentjére
2013. márc. 13. 17:02

Kínaik igazán jöhetnének már milliós rajokban.

Az tényleg remek lenne.
Még az NL2 is tele lenne regekkel.

Wild500
2013. márc. 13. 17:07

Bumhuntingot simán meg lehetne oldani
HU asztalokat anonymussá kéne tenni
Vagy ZOOM-ot kéne HU-ból csinálni... lenne 600 ember egy "játékostalonba" mint a rendes 6max ZOOM-ba de itt csak 2 ember ülne egy aszatalánl és keverednének mindegyik leosztás után

Már régóta várom ezt mikor vezetik be...jó lenne zoom tournament HU is
Tounamentbe márcsak azért is lenne jobb mint a sima HU tournament , mert itt nem kéne órákat várni amig mindegyik páros végez

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 13. 17:11

lol, a triple range merging az csak egy vicc. Nem jelent semmit, csak ilyen trollkodás.

Az rng nem "csalik", hanem csal szerintem, és a "Where raises get respect" jobb lett volna úgy fordítva, hogy "ahol tisztelik az emeléseket". Súlya bárhol lehet, de alacsonyabb szinteken hajlamosabbak kíváncsiság-callokra, még akkor is, ha érzik a súlyát

banoster
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 13. 17:40

lol, a triple range merging az csak egy vicc. Nem jelent semmit, csak ilyen trollkodás.

Az rng nem "csalik", hanem csal szerintem, és a "Where raises get respect" jobb lett volna úgy fordítva, hogy "ahol tisztelik az emeléseket". Súlya bárhol lehet, de alacsonyabb szinteken hajlamosabbak kíváncsiság-callokra, még akkor is, ha érzik a súlyát

Nyilván a csalik nem helyes, de ezt szokás így mondani (guglizd meg: "csalik az rng"), és egy ilyen cikk esetében belefér szerintem. A második felvetésnél igazad van, mindjárt javítom. A triple range merging valóban vicc, kíváncsi voltam, ki lesz az első megfejtő... :) Egyébként a durrrr challenge-dzsel kapcsolatban vált ismertté. Maximose arról értekezett a 2+2 fórumon, mi az oka annak, hogy durrrr nem tud mit kezdeni junglemannal. Ezt írta: "Another reason durrrr is losing is because he is not use to opponents range merging. Jungleman has continually double (and sometimes triple) range merged so Durrrr is basically clueless to his tendencies. This has caused Durrrr to beome even more "lag" against jungleman". A nem létező Triple Range Merge kifejezésnek akkora sikere volt, hogy még jungleman is reagált.

[CENTER]
[/CENTER]

omaha4rollz
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 13. 17:47

Attól , hogy nit SnGs vagy, és nem használod, még létezik a Triple Range Merge :D

Holdenper
Válasz banoster kommentjére
2013. márc. 14. 0:38

Nyilván a csalik nem helyes, de ezt szokás így mondani (guglizd meg: "csalik az rng"), és egy ilyen cikk esetében belefér szerintem.

Volt egy ilyen sejtésem, csak számomra nem vált nyilvánvalóvá, hogy most ez poén, vagy komoly (esetleg lehetett volna úgy, hogy "csalik a zerengé", vagy valami ilyesmi, hogy egyértelmű legyen az irónia:) )

Attól , hogy nit SnGs vagy, és nem használod, még létezik a Triple Range Merge :D

Már HUzok, szóval J magas = nuts, nincs 1-2 barrell, csak három, stb:D a reversed quadruple range implied merge meg mindennapos;)

Élő ügyfélszolgálat