Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Ingram és Yong napjaink pókeriparáról

kacsa1st
Válasz Masters800 kommentjére
2020. júl. 16. 18:53

Figyelembe véve a jutalékot, visszatérítést, HUD-ot, mezőnyt,botokat.

ha ezeket mind figyelembe veszed PS nem lehet 1-es (holdem). én egy termet sem pontoznék 3/5-nél jobbra. csak 2/5 és 3/5-ös termek vannak :(

a hazai pályádat (uni) miért nem soroltad be?

csiga19794
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. júl. 16. 19:42

Mert nem akar konkurenciát: Nyílván -3/5öt adna:p

Masters800
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. júl. 16. 20:52

Mert nem akar konkurenciát: Nyílván -3/5öt adna:p

A nagyobb termeket könnyebb pontozni,összehasonlítani mint a kicsiket, Unibeten a mezőny eléggé változó, de 3-nál többet nem érdemel semmiképp se holdemben, se omahában, MTT terén pedig jó ha 2-t kapna.

Masters800
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. júl. 16. 20:54

ha ezeket mind figyelembe veszed PS nem lehet 1-es (holdem). én egy termet sem pontoznék 3/5-nél jobbra. csak 2/5 és 3/5-ös termek vannak :(

a hazai pályádat (uni) miért nem soroltad be?

PS-re holdem terén 2-t akartam,de félreírtam akkor. Ipokert mínusz hány pontra értékeled?;)

kacsa1st
Válasz Masters800 kommentjére
2020. júl. 16. 23:07

PS-re holdem terén 2-t akartam,de félreírtam akkor. Ipokert mínusz hány pontra értékeled?;)

ha azt az 5 pontot amit felsoroltál bináris rendszerben értékeljük akkor a 2 pontot megkapja mert van hud és a RB sem rossz. (nyilván van akinek a hud használata nem tetszik az 1 ponttal kevesebbet ad rá)

Dino12
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. júl. 17. 11:20

A transzparencia az erőssége a partynak meg a GG-nek is. Utóbbinak hála, mostanság újra affiliate mindenki. A zenélgetős szoftverüket meg basszák bele szépen a kukába. Tegnap bekapcsoltam, aztán csak néztem, hogy akkor ez most a winamp vagy mi?

Élő ügyfélszolgálat