25% a legnagyobb rakeback láda, arra jön egy challenge ami a legtöbb embernek 10% de akár a 40et is elérheti (bár ezt kevesen kapják és folyton a játékos határait feszegeti). Van még leaderboard, de az nem állandó jellegű és kiszámíthatatlan.
Ezt azért még kisB kollegának külön ajanlom az alábbi képen a HS pool (tehat az EV-be bekötött regularok) átlag chipje az utolsó 3 hónapról:
https://i.imgur.com/RtoSuer.png (26chip)
Ha 47 chipes regek "lézengenének, meg lődörögnének" 25-ön, akkor valószínüleg az általad megjelelölt segédmunkási poziciót töltenéd be.
GL
Ps en mindenkinek 65% a rb? Kicsit fura , hogy ilyen rb , es levannak csovesedve jatekos pool
Azt gondolom, hogy semmi porhintés nincs a keresetekkel kapcsolatban. Havi 2k kereset simán elérhető és ennél jóval magasabb is. Ami le van írva,hogy 7számjegy is elérhető az sem hazugság. Amikor meg azt mondtam,hogy 5-10en is ott konkrétan magamról beszéltem. Nyílván nem mindenkinek lehet ez a realitása,de simán benne van és kiemelkedően agyasnak sem kell lenni hozzá. Szorgalommal elérhető! Senki sehol nem állítja, hogy mindenki megalapozza az egzisztenciáját. De mellékkeresetnek is kiváló lehet. Azonban van olyan közgazdász barátom is ,aki tőzsdekirály, matekzseni, azonban az 5 dolcsis tétet nem verte meg spinen, mert egyszerűen nincs affinitása a pókerhez.
Szerintem kicsit túl gondolod, ez egy lehetőség, amit simán lehet munka mellett csinálni. Én nekem is van mellette más, amivel foglalkozom, sőt még család is és simán belefér. Senki nem kényszerít semmit senkire. Bárki elkezdheti, aztan majd kialakul hogy megy vagy sem.
GL
Mindent összefoglalva....
de a lehetőség adott, hogy magyar átlagkereset feletti fizetést kapjon úgy, hogy nem mondják neki, hogy Pistike bocs, de csak 3 nap szabid van.
Alapvetően én se vagyok backing párti én is azért léptem ki részben , mert túl sokat vesznek le, ebben szerintem egyetértünk Gizdával és midneki mással, akinek ez a fő problémája. A mi koncepciónk éppen ezért egy picit más, mi EV-ben szeretnénk bekötni mindenkit és egy 80/20-as dealben megegyezni, ami átlagos, tehát lehet ez 90-10 , sőt még cappelve is lesz, de ha valkinek roll kell és mondjuk keveset is tolja neki már 70-30. Mi ezt korrektnek látjuk. Illetve nálunk nem 2 év hanem próbaidőszak után 1 éves kontakt van.
Tehát a profitodból részesül a csoport 30-10% aranyban, de akkor mondjuk egy átlag 20-at. Szerintem ez minden csak nem "kizsákmányolás".
Szerintem ez max akkor, ha "van affinitása hozzá" eltöltött 1 évet hardcore tanulás és grindolással, majd kilépett a g*cibe a backingből, mert backingbe sose fog annyit keresni. 2k-t fog tudni keresni amiből szépen leadja a felét majd. Ha meg olyan menő, hogy megállja valaki a helyét 50$ vagy felette, az hülye, ha nem lép 1 tétet vissza és hagyja ott a backinget h magát felépítse....kivéve ha a backing olyan csalás vagy csalás közeli szolgáltatásokat is nyújt amit az ember egymaga nem tud elérni.
Ez az állítás mondjuk igaz lehetett volna 3-4 évvel ezelőtt.
Én akkor jártam pont ki ezt az iskolát.
Hasonló érzések kavarogtak bennem is mint feljebb olvasható. Az egész cikk a lottó 5öst vízionálja de ha mégse vagy akkora őstehetség még 4esed lehet. A realitások meg nem ezt mutatják. A havi 14k elérhető, és 25ön 2k$ ilyen rövid idő alatt nem érzem reálisnak. 6évig mtt-ztem 2évet spineztem (bár azt a nagy magyar backingben...)
Az egy dolog h engem nem juttattak fel spinen oda ahova gondoltam, de arányaiban ott is a 100ból 1embert tudtak, a többiek pedig ótvarosan nyüglődtek a kis pénzekkel. A havi 14k pedig irreális konkrétan mindenki szerint akivel beszéltem.
Ráadásul nincs boncolgatva h adózás elött vagy után. Minimum 1éves grafikon elvárható lenne ha már ilyen szavakkal "dobálózunk". Meg a havi 200-210óra barátok család mellett egy nagyon irreális.
Ettől függetlenül jó lehetőség sok embernek, nem leszólni akarom, de vannak erős túlzások kiragadott jó hónapok. GL , és nem lenne rossz 1év múlva egy beszámolót bemutatni, a közép rétegről és a kiemelkedőkről külön.
"komoly" csapat
Nagyon komoly ez a csapat, mert annyira elfoglaltak, hogy még annyit se tudnak írni egy érdeklődésre, hogy "köszi, nem", vagy "nem rád gondoltunk", vagy akármi. 2023-ban már nagyon ciki, ha egy hónap alatt egyetlen szó válasz se érkezik, ennyire még ők se lehetnek elfoglaltak.
Vicces az egészben, hogy kb. 2 héttel az érdeklődés elküldése után a Sunday Millions második napján 17. helyen estem ki. Nyilván ennyi idő alatt nem lettem volna jobb játékos, de ki tudja, hátha kaptam volna valamit, amit tudtam volna használni.
Sebaj, nyilván 3 nap után levettem, hogy nem szeretnének együtt dolgozni velem, de ezt nagyon kulturáltan (egy udvarias mondatban) meg lehetett volna írni. Srácok, most már ne tegyétek ;)
Sok sikert kívánok a csapatnak, hajrá srácok!
Bocsi, nem spinoff, hanem tournament téma, és nem ide kellett volna kommentelnem.