Itt az ideje, hogy megalázzam Stefant - Limitless interjú
Birom az osszes limitless podcastet, "jo nagyban volt" a legutobbi 20 perces bejelentkezesenel (Joey)...
De ugy tunik, most elegge helyre rakjak.
buttonclickr (Doug edzoje) kicsit megpakolta 35k hand alatt, az EVbb is -15bb/100
Stefan ellen 11k hand alatt bukott 500kt korabban, most a challangen mar bukott -170k-t (ill ennek a duplaja a croosbook miatt)
es akkor meg ott a tobbi challange, amin sajat bevallasa szerint egyik meccs sem megy neki igazan...
Erdekes :D
Hát igen, irigylem a magabiztosságát. Szerintem azt a részt sosem fogjuk megtudni hogy ebből mennyi a variancia és mennyi a valós tudás különbség. Pl. olyanra is gondolok, hogy előfordulhat egy-egy spot ahol explózzák és nem veszi észre. Látja a mutatásokat és levonja a következtetést hogy a Stefan milyen hülye hogy xy lappal is betel adott spotban. Csak azt nem tudja hogy az ellenfél teljesen szándékosan teszi, 1 levellel előrébb járva. Mármint ez részemről is csak egy feltételezés... valószínűleg kicsik ezek a 20-30k-s minták.
Én már a karrierem azon szakaszában vagyok, amikor nem kell egyértelműen jobbnak éreznem magam valakinél
Hagyjuk már ezt a dumát, ilyet nagypapik mondanak a fiatal lányoknak, amikor nem megy a szex. Mekkora öntökön lövés ez a szöveg.
Lement az 50k, Stefan majdnem 14evbb/100-zal verte limitlesst
és én még azthittem,hogy limitless spewy agro játéka növeli majd a varianciát és nonsd dominálni fog, erre így elverik nonsd....brutál :D