maxzol22
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 10. 17:45

Szép eredmémyek.
Tényleg nem lehet tudni a nickname-t.
Kiváncsi lennék azért egy statisztikára.

Bert
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 10. 17:47

Nagyon szep teljesitmeny!O lesz durrrr,és Jungleman uj ellenfele!:D

Tir-X
Válasz Bert kommentjére
2011. márc. 10. 17:49

maxzol22, hiszen ott a statisztika a cikkben :) Amúgy sztem nem saját néven nyitott számlát anno, hanem volt annyi esze, hogy anyuci nevén, vagy hasonló. Részben ezért sem kívánja közzétenni.

dj.reLax86
Válasz maxzol22 kommentjére
2011. márc. 10. 17:53

Ő okos volt és az anyja nevén regelt. Másképp nem tudott volna be se fizetni a muter kártyájáról...

Johnny Diablo
Válasz bullcards kommentjére
2011. márc. 10. 17:55

Én akkor is undorítónak tartom a holdem manager meg az ehhez hasonló programok használatát, mert elveszik a játék tisztaságát szerintem! Lehet ezért utálni, de akkor is undorító, én nem használok ilyeneket! Nem vagyok nyerő, de ha esetleg nyereményt érek el, akkor büszke vagyok arra, hogy saját agyammal látszottam le a másikat! sőt ejtettem már ki supernovát is manager nélkül! ez a történet is túl szép, nem ennyire fényes a póker élet...

neked az eddigi 7 HSZ-od csak ilyenekre ment el? elkéne töprengj a többit mire pazarolod majd el. jó lenne ha értelmes döntést hoznál! GL

Krono
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. márc. 10. 17:57

Az igen. Napi 6 óra handelemzés? Megérdemli, hogy eljutott idáig, remélem hamarosan elárulja a nickjét, és tudom majd lesni FTP-n. :)

dj.reLax86
Válasz bullcards kommentjére
2011. márc. 10. 18:01

Én akkor is undorítónak tartom a holdem manager meg az ehhez hasonló programok használatát, mert elveszik a játék tisztaságát szerintem! Lehet ezért utálni, de akkor is undorító, én nem használok ilyeneket! Nem vagyok nyerő, de ha esetleg nyereményt érek el, akkor büszke vagyok arra, hogy saját agyammal látszottam le a másikat! sőt ejtettem már ki supernovát is manager nélkül! ez a történet is túl szép, nem ennyire fényes a póker élet...

Szerintem meg a világ legfaszább találmánya. Nem is tudok nélküle játszani. A cimboráim is azzal jönnek mindig hogy élőbe nem lesz ott a manager.

Igazából én örülök neki hogy nem használsz.... :) Isten tartsa meg jó szokásod! Meg mindenkiét akinek a pénz undorító. :D

dejani
Válasz 1rk4f1rk4 kommentjére
2011. márc. 10. 18:06

Holnapra mar mindenki tudni fogja a nickjet, holnap utanra pedig a nevet es lakhelyet. Gondolom full tilten es starson tolta le a $5-50 limiten a tobbszazezer handet. Tobb terem nem is nagyon van ahol lehet ilyen szinteken porgos jatekot jatszani. Az ottani regek mar sejthetik is a becenevet, hogy ki ez az anonim. Ps majd jol zarolja megint egy kiskoru szamlajat, aztan megint johet a harc hogy miert mindig ilyenkor... :)

bravesoul
Válasz dejani kommentjére
2011. márc. 10. 18:08

omg :eek:

ez elképesztő tanulságos és elismerésre méltó sztori szerintem.

WP Jose! Példakép.

Azért napi 6 óra masszív elemzés :O Ezt hívják asszem alázatnak, így ellehet érni bármiben bármit.

Shokyu
Válasz bravesoul kommentjére
2011. márc. 10. 18:16

Nem semmi, hogy 17 évesen szinte önállóan felismeri az elemzés fontosságát és feljutott idáig. Mondjuk ezt az interjút tuti nem vállaltam volna be még 17 évesen, könnyen bajba kerülhet ezek után (bár nehezen fogják tudni rábizonyítani, ha tényleg muter nevén van az acc).

Élő ügyfélszolgálat