TedHeris88
Válasz gorcsy kommentjére
2012. szept. 25. 17:27

De miért pont ide???

forzadani3
Válasz NitroHUN kommentjére
2012. szept. 25. 17:31

Kedves Daniel!

Gyere le este az Akácfa Sörözőbe, ahol megmutatom neked, hogy a magyarok többsége $10-ból bebaszik :D

Én lemegyek este !! :D (és Dani vagyok :P) Amúgy, ki lesz a magyar girah, valahol lehet ilyen feladatra jelentekezni? :D

Wasserstein
Válasz TedHeris88 kommentjére
2012. szept. 25. 17:33

De miért pont ide???

gulyásleves, pörkölt, töltött káposzta, pálinka, szürke marha, karikás ostor, matyó hímzés, suzuki...
Soroljam még?:D

kapitany10
Válasz forzadani3 kommentjére
2012. szept. 25. 17:37

síírok a rögögéstől gyerekek :D :D vajon élőbe is lenéz 500/1000(ft) os cash gamere? :D mekkora poén lenne ha arra járnék amerre lakik és pont akkor jönne le utcára valamiért kicsit se rosálnék magam alá... bártalálkoznék vele :/

Palesz76
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. szept. 25. 17:45

Azért Universumban a SANYI tiltre baszná!
Szerintem Demján úrat jön coacholni highstakesre!
A PA proknál ezután lessz jedi fokozat is?

NitroHUN
2012. szept. 25. 17:56

gulyásleves, pörkölt, töltött káposzta, pálinka, szürke marha, karikás ostor, matyó hímzés, suzuki...
Soroljam még?:D

What about dem girls?

báró
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. szept. 25. 18:04

Friciricsnek nem lesz könnyű megvédeni a nemzeti HU bajnoki címét:)))

pennywise
Válasz báró kommentjére
2012. szept. 25. 18:12

Hozta magaval Macedot is meg Haseebet? Biztosan jol tudjak mar ok is, hogy ebben az orazagban lehet a legnagyobbakat mutyizni! Meg jo hogy par honapja teljesen mas hangvetelu cikkben volt megemlitve a neve!

Wasserstein
Válasz NitroHUN kommentjére
2012. szept. 25. 18:48

What about dem girls?

Azt már kifejtettem előrébb:D
Az ingyenélő celebp*csák már biztos kivetették a hálójukat szegény Daniel gyerekre. Ő lesz az új Dzsudzsák. Figyeljétek majd a fókuszt:D

naggeri
2012. szept. 25. 19:24

D..D..Daniel.. lehetek a barátod?
ja, van albim kiadó, természetesen neked ingyen. btw párszor felnézhetek egy közös kis grindra? (én tolom 50-en.. te meg 500000000-en... )

Élő ügyfélszolgálat