Wasserstein
Válasz Krono kommentjére
2012. szept. 26. 19:02

kötöZködés

sorry, magas labda volt.

Lécci ne kötöszködj:D

Tomi_0095
Válasz Krono kommentjére
2012. szept. 26. 19:03

kötöZködés

sorry, magas labda volt.

nem volt magas labda,szeretem mikor ilyen okos emberek is vannak...azért kötöttél belém mert megy a nyali is azért másnak,és akkor most oltani kell...értem én,pedig csak annyit akartam,hogy lehet,szép jó ország meg lehet itt élni,csak jó sok pénz kell:S

Shaikon
Válasz Tomi_0095 kommentjére
2012. szept. 26. 19:05

nem volt magas labda,szeretem mikor ilyen okos emberek is vannak...azért kötöttél belém mert megy a nyali is azért másnak,és akkor most oltani kell...értem én,pedig csak annyit akartam,hogy lehet,szép jó ország meg lehet itt élni,csak jó sok pénz kell:S

Ruandába nem kell sok pénz,próbáld ki..

vadallat
Válasz Shaikon kommentjére
2012. szept. 26. 19:07

ennyi.

Tomi_0095
2012. szept. 26. 19:08

te hülye vagy?:O hogy jön ide Ruanda?
írtam,hogy ehhez az országhoz kell sok pénz,te meg oltani akarsz meg okoskodni,nem tudom mire jó ez neked

JuhaAasz
Válasz Tomi_0095 kommentjére
2012. szept. 26. 19:10

te hülye vagy?:O hogy jön ide Ruanda?
írtam,hogy ehhez az országhoz kell sok pénz,te meg oltani akarsz meg okoskodni,nem tudom mire jó ez neked

máshol is több pénz kell, csak ott meg is kapják (legalábbis többet) :D

Shaikon
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. szept. 26. 19:12

Ja én hülye vagyok.Leirtad ,hogy sok pénz kell.Én nem akartam leirni melyik országba kell még sok pénz (elég sokba),hogy jól élj,ezért találtam Neked egy olyat ahol nem kell sok pénz.Nekem mire jó ez ? Mert nem csak hülye hanem geci is vagyok.

Tomi_0095
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. szept. 26. 19:15

máshol is több pénz kell, csak ott meg is kapják (legalábbis többet) :D

igaz..csak most azzal van a baj,hogy írtam a topicba,bigacsiga válaszolt rá amit jó sokan lájkoltak mert ő mégis csak bigacsiga,aztán jött a krono fiu,hogy rosszul írtam a kötözködést amire ő azt várja,hogy majd kap sok lájkot mert írt egy okosságot,de mikor valamihez ír 1oldalt és írja-írja az okosságot,bölcsességeket tele van hibával,akkor őt nem olthatják mert nagyon profi dolgokat tud...
ez a bajom az itteni emberek nagy részével.

Tomi_0095
2012. szept. 26. 19:17

Ja én hülye vagyok.Leirtad ,hogy sok pénz kell.Én nem akartam leirni melyik országba kell még sok pénz (elég sokba),hogy jól élj,ezért találtam Neked egy olyat ahol nem kell sok pénz.Nekem mire jó ez ? Mert nem csak hülye hanem geci is vagyok.

okés

<˙|||><
Válasz Krono kommentjére
2012. szept. 26. 19:19

kötöZködés

sorry, magas labda volt.

jovan BATYA

Élő ügyfélszolgálat