Kanrich, ha legközelebb ilyen eseménybe futsz bele, szólj. Szerintem többen is elmentünk volna.
Kanrich, ha legközelebb ilyen eseménybe futsz bele, szólj. Szerintem többen is elmentünk volna.
Én is mentem volna, de nem volt kivel stb. Szóval köszi, nagyon jó, h felteszed ide az előadást! WP!
Engem is érdekelne, ha lesz legközelebb!
Köszi a cikket Kanrich!
Kösz.
nem vette fel valaki? youtube vagy ilyesmi? :)
Ez nagyon jó : "Egyébként volt is egy érdekes szituációm Esfandiari ellen, amikor éppen odaültették az asztalomhoz egy nagyon agresszív figura ellen játszottam. JK lapjaim voltak, egyszínűek, amikor egy preflop emelt partiban AQ2 flop jött, amire hívott egy nagyot, amit megadtam. A turn-re még egy ász jött, amibe megint belehívott, és én megadtam a hívását. A river érdektelen lap volt, amibe megint hívott az ellenfél, és én körülbelül fél óra gondolkodás után megadtam az emelést király magassal, annak ellenére, hogy igencsak rosszul álltam volna a parti után. A megérzésem szerencsére beigazolódott, TJ volt nála és én vittem a potot...Ekkor Esfandiari csak nézett és azt mondta, hogy na jó, akkor ő soha nem fog ezentúl rámblöffölni. Persze nagy kópé az Esfandiari, mert rögtön ezután belémblöffölt, ami nem jött össze neki, mert én megadtam az emelést. Erre azt mondta, hogy oké, akkor most ezt tényleg abba fogja hagyni. És nem is blöffölt többé ellenem."
nem vette fel valaki? youtube vagy ilyesmi? :)
Örülök, hogy megismerhettem személyesen, mert egy rettentően rokonszenves, intelligens ember, akinek nagyon jó rálátása van a pókerre és az életre egyaránt. Azok akik ellene beszélnek, és sajnos van egy pár ilyen, csupán irigységből teszik....