Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Készüljetek az éjjeli játékra - jön az újabb PókerAkadémia freeroll!

Ander88
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. ápr. 17. 1:16

Hy!

Nekem is elküldené valaki a pokerrichi88@gmail.com-ra?
Ha már fent maradtam eddig akkor elindulnék én is a versernyen!

Tarisznya76
Válasz zo12345li kommentjére
2021. ápr. 17. 1:17

Biztos én nem látok már jól éjjel 1-kor, de nekem a Private versenyeknél csak 5kBlitz freerollok vannak. Hol lehet megtalálni ezt a versenyt?

Csak a Tournaments fül legyen pirossal kijelölve, és ne szűkítsd semmire az alatta levő füleknél.
( Magyarul ott az "ALL" legyen aktív a legelső. )

Tarisznya76
Válasz Ander88 kommentjére
2021. ápr. 17. 1:19

Hy!

Nekem is elküldené valaki a pokerrichi88@gmail.com-ra?
Ha már fent maradtam eddig akkor elindulnék én is a versernyen!

Elment.

zo12345li
Válasz Tarisznya76 kommentjére
2021. ápr. 17. 1:21

Csak a Tournaments fül legyen pirossal kijelölve, és ne szűkítsd semmire az alatta levő füleknél.
( Magyarul ott az "ALL" legyen aktív a legelső. )

Nincs, pedig a verseny számára is rákerestem. De legalább így mehetek aludni.:) Köszi azért, hogy próbáltál segíteni.

Tarisznya76
Válasz zo12345li kommentjére
2021. ápr. 17. 1:26

Nincs, pedig a verseny számára is rákerestem. De legalább így mehetek aludni.:) Köszi azért, hogy próbáltál segíteni.

Beállítottál valami más szűrőt is akkor, cashier gombtól picit balra és lentebb tudsz még állítgatni.

Tarisznya76
2021. ápr. 17. 3:17

5 játékosnál az egész verseny véget ért.
Most így a GGSF ticketek zsetonállás alapján kerülnek kiosztásra vagy mi?
Ezt azért nagyon jó lett volna előre tudni... nyilván akkor agresszívabb kicsit az ember....

Avanindra_Dawedawe
2021. ápr. 20. 1:39

A GGSF jegy nekem nem jött meg. Mi lehet a gond?

kristof666
2021. ápr. 20. 13:57

Én sem kaptam meg...

Tarisznya76
2021. ápr. 20. 14:37

Én sem ,de nálam azt se tudják kinek kellene küldeni, mert az acc szerintem nem ide van bekötve.

Admin
Válasz Tarisznya76 kommentjére
2021. ápr. 20. 16:30

Én sem ,de nálam azt se tudják kinek kellene küldeni, mert az acc szerintem nem ide van bekötve.

Amennyiben nem a PókerAkadémia által regisztráltál a GGPokerre, úgy sajnos nem vagy jogosult a nyereményre. Ha pénzbe értél, akkor az utánad következő játékos kapja meg a nyereményedet.

Én sem kaptam meg...

Megpróbáltuk jóváírni neked a jegyeket, de a GG rendszerében egy hibaüzenetet kaptunk, mely szerint nem tudunk neki ticketet küldeni, mivel a számlád nincs teljesen verifikálva.

(A freeroll nyeremények jóváírása megtörtént.)

Élő ügyfélszolgálat