kacsa1st
Válasz papamsjdsd kommentjére
2020. jún. 19. 10:48
Nem értelek. Hol az ellentmondás? Legtöbbünknek a tiltott gyümölcs a legvonzóbb. Az usa-ban sincsen ez másképpen.:)
Ja hogy úgy!
Sztem aki usából veszi a fáradtságot h meghágja a szabályokat az nem pont az áhított fish kategória lesz (és valszeg nem okoz neki különösebb morális problémákat a RTA használata vagy némi collusion)
BAttila
Válasz bordas88 kommentjére
2020. jún. 19. 17:21
Netellerre mennyi időt vesz igénybe a kifizetés?
Teljesen standard, a leggyorsabb 6 perc volt munkaidőben hétköznap, a leghosszabb 4 nap hosszú hétvégével együtt.
BAttila
Válasz Gotcha87 kommentjére
2020. jún. 19. 17:24
PC-n lehet valahogy játszani? Egy másik oldalon azt olvastam, hogy tiltott emulátort használni.
A szoftver nem teszi lehetővé, a beépített biztonsági protokoll értelmében 1 eszközre telepíthető 1 számla, azaz csak mobileszközön futtatható (telefon vagy tablet)
BAttila
Válasz SötétEgér kommentjére
2020. jún. 19. 17:25
Ez engem is érdekel, nem szeretem a telefont pötyögni, a batár ujjaimmal meg folyamatosan missclickelnék az tuti.
A szoftver nem teszi lehetővé, a beépített biztonsági protokoll értelmében 1 eszközre telepíthető 1 számla, azaz csak mobileszközön futtatható (telefon vagy tablet)
BAttila
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. jún. 19. 17:40
szétnéztem a honlapon, kb semmi használható/fontos info nincs rajta.
-milyen pénznemben megy a játék ill érdemes nyitni számlát?
-mik a ki- befizetési eszközök
-MENNYI a rake, mert a 30% RB info magában semmit sem mond (főleg ha ez is PVI alapú)
bizalom ébresztő egy honlap/site ezek alapján :D
-milyen pénznemben megy a játék ill érdemes nyitni számlát?
A játék USD-ben megy. Csak ebben a pénznemben tudsz számlát nyitni.
-mik a ki- befizetési eszközök
Befizetés: VISA, skrill, neteller
Kifizetés: skrill, neteller
-MENNYI a rake, mert a 30% RB info magában semmit sem mond (főleg ha ez is PVI alapú)
A rake 5%
jáná89
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 19. 21:35
Udv!Hova kell csatkakozni a 30% rackeback visszateritteshez? Kosz
pethetiti
Válasz BAttila kommentjére
2020. jún. 24. 21:35
Svájcból is lehet játszani?