Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Könyvajánló: Barry Greenstein – Ace On The River (An Advanced Poker Guide)

pokeradmin
2007. szept. 6. 2:23

Könyvajánló: Barry Greenstein – Ace On The River (An Advanced Poker Guide)

Link a cikkre

phyton
Válasz pokeradmin kommentjére
2007. szept. 10. 10:41

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet megvenni Pesten ezt a könyvet?

Előre is köszi a segítséget!

ace501
Válasz phyton kommentjére
2008. febr. 19. 15:19

Hol lehet megvenni

Halihó!

A kérdésem ami a címben is van, hogy ezt a könyvet itthon meg lehet-e szerezni (esetleg magyarul is)?

Köszönöm a választ előre is...

plusevHUN
Válasz ace501 kommentjére
2008. febr. 19. 15:38

Nekem e-book formában meg van a könyv (angolul), ha dobsz egy PM-t elküldöm a linket honnan lehet letölteni.

Nem az a tipikus hogyan játszuk meg AK-t UTG-ből könyv, tulajdonképpen egy életrajz/életút. Nekem tetszett.

spirited
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. febr. 19. 15:42

A bookline.hu-n meglehet venni a könyvet 4 696 Ft -ért.

Szerintem is jó könyv.

PokerEdge
Válasz spirited kommentjére
2012. dec. 20. 6:04

Karácsonyra kértem kis családomtól ezt a jó kis könyvet, de most esett le, lehet, hogy nincs is magyarul kiadva? Ti hogyan tudjátok?
Ha igen, akkor esetleg egy-két tippet is szívesen vennék, hogy hol lehet beszerezni.
Thx.

kanrich_
Válasz PokerEdge kommentjére
2012. dec. 20. 9:14

Karácsonyra kértem kis családomtól ezt a jó kis könyvet, de most esett le, lehet, hogy nincs is magyarul kiadva? Ti hogyan tudjátok?
Ha igen, akkor esetleg egy-két tippet is szívesen vennék, hogy hol lehet beszerezni.
Thx.

Legjobb tudomásom szerint nincs meg magyarul ez a könyv, az ebay-ről szerezném be.

want2push
2012. dec. 20. 10:16

Nagy kedvencem volt ez a könyv! Nagyon ajánlott!

kiki1995
2020. jan. 30. 16:28

Sziasztok!

Ki honnét rendelte meg a könyvet?? Természetesen Magyarul kéne, de egyszerűen én nem találom egyik könyvesbolt internetes oldalán se.. Help! :D

crazy3317
2020. jan. 30. 16:47

szerintem jobban jársz, ha nem találod meg, mert már nagyon idejétmúlt (mint ahogy minden másik nyomtatott pókeres könyv is)

Élő ügyfélszolgálat