Könyvajánló: Barry Greenstein – Ace On The River (An Advanced Poker Guide)
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet megvenni Pesten ezt a könyvet?
Előre is köszi a segítséget!
Hol lehet megvenni
Halihó!
A kérdésem ami a címben is van, hogy ezt a könyvet itthon meg lehet-e szerezni (esetleg magyarul is)?
Köszönöm a választ előre is...
Nekem e-book formában meg van a könyv (angolul), ha dobsz egy PM-t elküldöm a linket honnan lehet letölteni.
Nem az a tipikus hogyan játszuk meg AK-t UTG-ből könyv, tulajdonképpen egy életrajz/életút. Nekem tetszett.
A bookline.hu-n meglehet venni a könyvet 4 696 Ft -ért.
Szerintem is jó könyv.
Karácsonyra kértem kis családomtól ezt a jó kis könyvet, de most esett le, lehet, hogy nincs is magyarul kiadva? Ti hogyan tudjátok?
Ha igen, akkor esetleg egy-két tippet is szívesen vennék, hogy hol lehet beszerezni.
Thx.
Karácsonyra kértem kis családomtól ezt a jó kis könyvet, de most esett le, lehet, hogy nincs is magyarul kiadva? Ti hogyan tudjátok?
Ha igen, akkor esetleg egy-két tippet is szívesen vennék, hogy hol lehet beszerezni.
Thx.
Nagy kedvencem volt ez a könyv! Nagyon ajánlott!
Sziasztok!
Ki honnét rendelte meg a könyvet?? Természetesen Magyarul kéne, de egyszerűen én nem találom egyik könyvesbolt internetes oldalán se.. Help! :D
szerintem jobban jársz, ha nem találod meg, mert már nagyon idejétmúlt (mint ahogy minden másik nyomtatott pókeres könyv is)