Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Koroknai András 6. helyet szerzett a WSOP Main Eventen

torzon
Válasz Sogron22 kommentjére
2012. okt. 31. 10:01

Először is nagy gratula Koroknainak!
Elég megosztó az a bizonyos KQo hand.Mondjuk a rosszindulatú hozzászólásokat nemértem,arra van a fórum,hogy leírjuk a véleményünket.Felesleges azzal jönni ki mit ért el eddig,mert nem az alapján lehet véleménye az embernek.
Én "dzsairosz"-al értek egyet...meg lennék lepve,ha nem született volna deal asztalhoz ülés előtt.Rengeteg pénzről volt szó,és ez a 9 ember elég okos ahhoz,hogy ne flippezgessen dollármilliókért.
A hand maga,nekem nem tetszett.A leader zsetonjainak 25%-a már bent volt,nem hinném hogy kapna elégszer dobást.
Persze írtatok sok okosságot a hand megjátszása mellett,amiben van logika,de pusztán az a tény,hogy 160BB-s potot bukott pre allin KQo-val a main event döntő asztalán és kiesett....ez nekem nagyon meredek.
A sikeréből amit elért viszont nem von le semmit ez az 1 leosztás.

Krono
Válasz torzon kommentjére
2012. okt. 31. 10:26

Felesleges azzal jönni ki mit ért el eddig,mert nem az alapján lehet véleménye az embernek.

Igen. Amikor otthon eltörik egy vízvezeték, biztos a szomszéd véleménye lesz releváns az esetről, aki mondjuk közgazdász. Remélem érzed a párhuzamot.

Véleményt ettől függetlenül természetesen lehet írni, ha nem mocskolódóak, nem úgy, mint az itt leírtak elég nagy %-a.

djbagira
Válasz Krono kommentjére
2012. okt. 31. 11:16

Tényleg felesleges vitatkozni ezen, mert az adott helyzetben lehet ez akár jó döntés is és nem mindegy ki megy all in és ki az aki megad. Amennyiben viszont nem tette light-ra az ellenfelet, akkor tisztában kellett lennie Korinak azzal, hogy dominálva van és szinte tuti hogy hátrányból indul preflop. Amennyiben számítana számára a pénz, akkor szerintem választott volna egy kedvezőbb szituációt, de le a kalappal előtte hogy idáig jutott. Ez csak egy amatőr micro tétes játékos szubjektív véleménye, tudom hogy komplikáltabb ennél a high stakes-es póker, az a fránya mély leveling nagy szerepet kap. :) Mindenki büszke rá, bárki bármit is ír...Respect Kori

JuhaAasz
Válasz djbagira kommentjére
2012. okt. 31. 11:56

egyébként mindenkinek csak az veri ki a biztosítékot, hogy mekkora ótvar egy lap a KQ off. mivan ha(vagyis inkább ha) Kori a szituációt, az ellenfelét akarta játszani nem a lapot. legalábbis gondolom én, az volt a célja, hogy ne legyen mutatás. ilyen szinten már nem az a póker megy, hogy jó lapom van nyomom ezerrel, ha meg szar akkor hajítom befele.

zuzuz
Válasz dzsairosz kommentjére
2012. okt. 31. 12:36

Érdekes, hogy a kézenfekvő dologra 1 nap után jött rá valaki, amit Dzsairosz ír.

trixilw
Válasz zuzuz kommentjére
2012. okt. 31. 12:39

Érdekes, hogy a kézenfekvő dologra 1 nap után jött rá valaki, amit Dzsairosz ír.

Ja, ezért gyűrik egymást 10+ órája

Matt Coburn
Válasz trixilw kommentjére
2012. okt. 31. 13:09

Mármint Dzsairosz összeesküvéselmélete most a király? :-D

hozzaszolo2
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 31. 14:52

Az viszont vicces, hogy 174 hsz. után írta ezt be először valaki egy pókeres fórumon :). Elég valószínűnek tűnik. Gondolom a pro-k azért nem írták, hogy ne tereljék ebbe az irányba a témát. Valamiért a Main Event döntő asztalán nekem ez eszembe sem jutott, hogy ilyet itt is lehet :). Így már azért egészen más lehet a történet.

fejes1988
Válasz trixilw kommentjére
2012. okt. 31. 18:20

Van a pénz mellett még egy alattomos karperec is.

Szigi
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 31. 18:40

KQroknai

Élő ügyfélszolgálat